Yalancı sancılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yalancı sancılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,916 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yalancı sancılar
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler güzel anneler.33 haftalık oldum.Bugün karnımda bir kasılma belimin bir tarafında ağrı.Dedim herhalde erken doğum olacak.Ama bu haftalarda yalancı sancı olacağınıda biliyorum.Yinede tedirgin oldum.Aldanmamak lazım bu tür sancılara.Hepinizi öpüyorum canlarım.😘😘😘
Zamanında ve sağlıkla kucağına kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim güç kuvvet ve kolaylık versin 🤩🥰🌹

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler güzel anneler.33 haftalık oldum.Bugün karnımda bir kasılma belimin bir tarafında ağrı.Dedim herhalde erken doğum olacak.Ama bu haftalarda yalancı sancı olacağınıda biliyorum.Yinede tedirgin oldum.Aldanmamak lazım bu tür sancılara.Hepinizi öpüyorum canlarım.😘😘😘
Bende hic yalancı sancı agrım sızım olmuyor oglum 40. Haftada dogdu dogum sancısını hissettim simdi kızıma 36 haftalık hamileyim yine yalancı sancım yok kasılma falan olmuyor bünyeden bünyeye degisiyor mu acaba ne

...

Moderator
Mod
rank
Zamanında ve sağlıkla kucağına kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim güç kuvvet ve kolaylık versin 🤩🥰🌹
Amiiin canım😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende hic yalancı sancı agrım sızım olmuyor oglum 40. Haftada dogdu dogum sancısını hissettim simdi kızıma 36 haftalık hamileyim yine yalancı sancım yok kasılma falan olmuyor bünyeden bünyeye degisiyor mu acaba ne
Brndede hiç olmuyordu canım öncekilerde.Her hamilelik farklı oluyor demek.🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar