Kızlar 2 gündür tansiyon şeker cok kötüydü bugün de eşim öğlenden sonra izinliydi EcZanede çalıştığı için e bebek te bi arkadaşı var ona ilaç getirmiş dedi sende gelirsin gezersin dedi ( çünkü bayılacak gibiydim halsiz mutsuzdum tansiyon cok sarsmıştı beni ) Tamam dedim taksiye bin gel dedi 5 dk arabayla Neyse gittik ama hiç bir şeye bakamadım basım döndü elim ayağım titriyordu ayakta duramıyordum normalde e bebegi talan ederdim cok gezerdim herseye bakardım ilk bebek heyecanı cunku Ağladım beni eve götür duramıyorum bayılacam beni hastaneye götürdü mecbur kaldığı için Oradan eve geldik dinlendim biraz daha iyi oldum akşama doğru misafir geldi gitti aksam 7.30 8 de dedim ben biraz iyi oldum beni gezdirsene Ben gezdiremem hem nereye gideceksin dedi E bebege gidelim güzel şeyler vardı sanki tam bakamadım hem bebek çarşaflarını yıkamadım oradan yatak koruyucu alım öyle yıkarım demiştim ki günlerdir bu günü beklemiştim ama nasip olmadı dedim Yok ben götüremem param yok vs vs dedi E bugün götürdün paraları naptın o zaman Bende evime çıktım kayınvalidemden sinirlendim cunku kendisi istedi ilaç verecekti adama ondan götürdü normalde ben yalvara yalvara götürürdüm Şimdi soguk davrandım
Aradı açmadım msj attım duymadım cnm noldu diye normalde askım falan derdim gel çay iç diyo benim canım istemiyor bebeğin odasını düzenliyorum dedim kolay gelsin Dİyo anlamadı bile
Aradı açmadım msj attım duymadım cnm noldu diye normalde askım falan derdim gel çay iç diyo benim canım istemiyor bebeğin odasını düzenliyorum dedim kolay gelsin Dİyo anlamadı bile