Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,659 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor
Bende yaşadım aynı durumları. bebeğin hala daha kendini senin karnında sanıyor annesi kendini yalnız güvensiz hissediyor o yüzden sürekli anne kokusuna ihtiyaç duyuyor kucağında olmasa bile aynı odada senin kokunu alıyor uzaklaştığında anliyor ve uyanıyor. Bu zamanlar geçici sabret büyüdükçe alışacak kendi kendine uyumaya başlayacak. Arkadaşların dediği gibi hamak beşik yada salıncak seni biraz da olsa rahatlatır. En azından ip bağlar uzanır sallarsın. Dinlenirsin biraz.

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaşadım aynı durumları. bebeğin hala daha kendini senin karnında sanıyor annesi kendini yalnız güvensiz hissediyor o yüzden sürekli anne kokusuna ihtiyaç duyuyor kucağında olmasa bile aynı odada senin kokunu alıyor uzaklaştığında anliyor ve uyanıyor. Bu zamanlar geçici sabret büyüdükçe alışacak kendi kendine uyumaya başlayacak. Arkadaşların dediği gibi hamak beşik yada salıncak seni biraz da olsa rahatlatır. En azından ip bağlar uzanır sallarsın. Dinlenirsin biraz.
Şuan bacağımda sallıyorum gözlerini kapattı oh dedim uyudu koydum besige ki anam kıyameti kopardı sanki derler ciğerini sôkuyorlar şimdi tekrar aldım insalalh dediğiniz gbi zamanla düzelir birde ben çok stresliyim diyorlar emzirmesen bile bebeğe yansıyor diye ne dkar doğru bilmiyorum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bacağımda sallıyorum gözlerini kapattı oh dedim uyudu koydum besige ki anam kıyameti kopardı sanki derler ciğerini sôkuyorlar şimdi tekrar aldım insalalh dediğiniz gbi zamanla düzelir birde ben çok stresliyim diyorlar emzirmesen bile bebeğe yansıyor diye ne dkar doğru bilmiyorum
Canım salladıgın yerde bıraksan besige koyarken ister istemez uykusu dalıyor yatakda salla saklarken yavaslat bırak yastıkla hıc kımıldatma birde salıncak dene cok faydasını gorursün ben kızımı oyle buyuttum alerjisı vardı karın agrısı cekıyor Du bas bas bagısıyordu salıncak yaptık salladım icinde uyudumu hıc almadım 5 aylık olana kadar idare ettim cok rahatlattı sonra gecti zaten gaz sancıları

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canım salladıgın yerde bıraksan besige koyarken ister istemez uykusu dalıyor yatakda salla saklarken yavaslat bırak yastıkla hıc kımıldatma birde salıncak dene cok faydasını gorursün ben kızımı oyle buyuttum alerjisı vardı karın agrısı cekıyor Du bas bas bagısıyordu salıncak yaptık salladım icinde uyudumu hıc almadım 5 aylık olana kadar idare ettim cok rahatlattı sonra gecti zaten gaz sancıları
Yatağa koyunca da cadı anlıyor salıncak nasıl yapiyim ki çati katında olduğum için alcidan yapılı güvenemem ki eşimde o salincaklardan almıyor pahalı diye zamanla duzelicek zaten diyor idare et diyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Çok doğru canım. Bebegin senin hislerinden fazlasıyla etkileniyor. Merak etme gün geçtikçe bebeğinde ki değişimi göreceksin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri. Söyle düşün bebeğin sana muhtaç anne kokusu istiyor. evinin işi aşı geçte olsa yapılır ama bebeğinin bu zamanlari bir daha geri gelmeyecek. Onunla vakit geçir gerisini boşver. Bir de tavsiyem yarım kundak yap bu zamanlarda istemsiz el ayak sıçramaları çok oluyor kundakla sabit kaldığı için uykusu bölünmüyor hem güvende hisseder kendini.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yatağa koyunca da cadı anlıyor salıncak nasıl yapiyim ki çati katında olduğum için alcidan yapılı güvenemem ki eşimde o salincaklardan almıyor pahalı diye zamanla duzelicek zaten diyor idare et diyor
Besıgın ıcıne yap kuzum benim bas ucuna ve ayak ucuna ıp bagla ortasına esnemeyen kumaştan eski usul yapılan salıncak gibi yap icinde salla uyusun icinde

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Besıgın ıcıne yap kuzum benim bas ucuna ve ayak ucuna ıp bagla ortasına esnemeyen kumaştan eski usul yapılan salıncak gibi yap icinde salla uyusun icinde
O şekilde uyur mu ki yaparım onu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok doğru canım. Bebegin senin hislerinden fazlasıyla etkileniyor. Merak etme gün geçtikçe bebeğinde ki değişimi göreceksin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri. Söyle düşün bebeğin sana muhtaç anne kokusu istiyor. evinin işi aşı geçte olsa yapılır ama bebeğinin bu zamanlari bir daha geri gelmeyecek. Onunla vakit geçir gerisini boşver. Bir de tavsiyem yarım kundak yap bu zamanlarda istemsiz el ayak sıçramaları çok oluyor kundakla sabit kaldığı için uykusu bölünmüyor hem güvende hisseder kendini.
Doğduğundan beri hiç kundak yapmadım elleri ayakları maşallah hiç durmuyor cadının

Allah kocalarımıza akil versin kocamiz koca değil arkadaşımın kocası anası kızın evine laf etmis kocası dünyanın lafını söylemis senin gibi evde mi oturuyor çalışıyor felan diye şimdi kaynanası ağzını acamiuormus korkudan

Allah hepimizin yardimci olsn kuzum
Amin canım

O şekilde uyur mu ki yaparım onu

Doğduğundan beri hiç kundak yapmadım elleri ayakları maşallah hiç durmuyor cadının
Valla canım bende ilk doğduğu sıralar yapıyordum kundak ne güzel uyurdu çok sık uyanmazdi şimdi mümkün değil durmuyor daralıyor çıkarmaya çalışıyor geçen gece yaptım uyudu bende uyumuşum bı ağlama sesi var ama boğuk boğuk bı sıçradim bı baktım ki kafasını da sokmuş kundaga nasıl becerdi ne bileyim canım assa assa itti kendini herhalde çocuğun kafası yok hemen kundağı çıkardım çocuk kıpkırmızı olmuş nasıl korktum anlatamam sonra bida yapmadım gece Allah korusun bogulur diye korkudan

Tüm sayfalar yüklendi.