Bende yaşadım aynı durumları. bebeğin hala daha kendini senin karnında sanıyor annesi kendini yalnız güvensiz hissediyor o yüzden sürekli anne kokusuna ihtiyaç duyuyor kucağında olmasa bile aynı odada senin kokunu alıyor uzaklaştığında anliyor ve uyanıyor. Bu zamanlar geçici sabret büyüdükçe alışacak kendi kendine uyumaya başlayacak. Arkadaşların dediği gibi hamak beşik yada salıncak seni biraz da olsa rahatlatır. En azından ip bağlar uzanır sallarsın. Dinlenirsin biraz.1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktanbeşik başında durmaktan her isim kalıyor