Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 14 Ekim 2022 #1 Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor?
Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 14 Ekim 2022 #2 2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kuzum ama benim de midem çok yanıyor süt iyi gelir dediler ama bende pek işe yaramadı
2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kuzum ama benim de midem çok yanıyor süt iyi gelir dediler ama bende pek işe yaramadı
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 14 Ekim 2022 #3 Miniğimin Annesi' Alıntı: Bilmiyorum kuzum ama benim de midem çok yanıyor süt iyi gelir dediler ama bende pek işe yaramadı Genişletmek için tıkla ... Ben süt sevmem...havuc,elma yardimci ediyor dediler bana da amma bana yardimci olmadi
Miniğimin Annesi' Alıntı: Bilmiyorum kuzum ama benim de midem çok yanıyor süt iyi gelir dediler ama bende pek işe yaramadı Genişletmek için tıkla ... Ben süt sevmem...havuc,elma yardimci ediyor dediler bana da amma bana yardimci olmadi
Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 14 Ekim 2022 #4 2uşaq anası' Alıntı: Ben süt sevmem...havuc,elma yardimci ediyor dediler bana da amma bana yardimci olmadi Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın sen kuzum belki saçlanıyordur
2uşaq anası' Alıntı: Ben süt sevmem...havuc,elma yardimci ediyor dediler bana da amma bana yardimci olmadi Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın sen kuzum belki saçlanıyordur
Adsız anne adayı Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 201 14 Ekim 2022 #5 2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Bana hiç bişey fayda etmezdi sadece gaviscon içerdim o fayda ederdi Allah yardımcın olsun bilirim o ağrıyı
2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Bana hiç bişey fayda etmezdi sadece gaviscon içerdim o fayda ederdi Allah yardımcın olsun bilirim o ağrıyı
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 14 Ekim 2022 #6 2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Soda çok iyi geliyordu canım bana denemeni tavsiye ederim
2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Soda çok iyi geliyordu canım bana denemeni tavsiye ederim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 14 Ekim 2022 #7 Salatalık, elma, maden suyu, süt iyi gelir canım ayrıca mide yanması için doktorlar ilaç veriyor
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 14 Ekim 2022 #8 2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Ilik sut Yeşil elma
2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Ilik sut Yeşil elma
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 14 Ekim 2022 #9 Salatalık yeşil elma süt iyi gelir kuzum
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 14 Ekim 2022 #10 2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Soğuk süt , yeşil elma kuruyemiş
2uşaq anası' Alıntı: Gebelikde mide yanmasina ne yardim ediyor? Genişletmek için tıkla ... Soğuk süt , yeşil elma kuruyemiş