Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,354 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatm

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini 😘😘
Tesekkur ederim canım benim insallah 😇🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bora canım 😇👶🏼
Canım Allah nasip ederse Alparslan düşünüyoruz bakalm sizin ne🥰

Ay gözün aydın canım sonunda kavusuyorsun bebegine dualarımız seninle güzel haberlerini alırız inşallah darisi basimiza 🥰
Darisi sizlere insallah canlarm benim🤗🤗🤗💋

Canm rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim seni korusun korkusuz bı sekilde inşallah ameliyat olursun bebişini kucağına alıp evine geçersin inşallah amin
Amin güzelliğim insallah🤗💋❤cok tesekkur ederim bebegm

Bitanem Allah üstünde yar olsun inşAllah sag salim alırsın bebegini kucagına hayırlı haberlerini 4 gözle bekliyor olucam kendini iyi hisseder hissetmez yaz lütfen öpüyorum seni kocaman korkma sakın ❤
Ne guzel konuştun çiçeğim yaa cok tesekkur ederim yazicam insallah❤❤ umarim hersey yolunda gider kuzum ❤💋

Hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏 dualarımız seninle ve doğumu bekleyen bütün güzel annelerimizle Allah sizlere kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏. Yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak inanılır gibi değil dimi bir bakıyorsun hamilelik süreci bitmiş bütün alışkanlıkların çektiğin bütün sorunlar sıkıntılar birbir gözün önüne geliyor ve bakmışsın ki hepsi bir anda geçmiş . Artık oturup kalkmak , eğilip doğrulmak daha önce yapamadıklarını şimdi kolaylıkla yapabiliyor sun . En güzel şeyde bebeğinin artık tenine dokunuyor ve onun kokusunu hissedebiliyor sun ne güzel dimi sanki hayat onunla yeniden başlamış gibi. Mesala ben doğum yapalı yedi ay oldu ama hala bazen karnıma dokununca o günler geliyor aklıma nede çabuk geçti gitti günler diyorum bir tuhaf oluyor insan hem mutlusun hemde hüzünlü çünkü her serüvenin ayrı bir tadı var hamileliğin başka doğurmanın başka anneliğin de bambaşka bir hissi var yani dediğin gerçekten te günler su gibi akıp geçiyor 🤗♥️😞 Neyse duygusallığa bağladım uzattım iyice 🤣 keyifli doğumlar diliyorum kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏♥️ öpüyorum 😘
😪😢😢 duygulandim kuzumm cokk guzel yazmışsın guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim iyiki varsın umarim yarin guzel seyler yazarim sizlere😇💕💋

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım şaka gbi 9 ay bitti ya bugun oğlumun karnımdaki son günü 😇 cok duygusalım yarin bu saatler kucağımda olacak hala inanamıyorum 🥰 her dogum yapan arkadaşımıza canı gönülden dua ettim sizde yarin benden dualarınızı eksik etmeyin ne olur😢 korku da var tabi kafamda binbir soru acaba sütüm hemen inecek mi,ameliyatta bi sıkıntı çıkar mı,bebekte bi sorun çıkacak mı,hersey yolunda ilerleyecek mi,hicbirseyim yok gayet iyiyim ama kovit testi falan pozitif çıkacak mı,sezeryan uyuşukluğu gecince karnim cok mu aciyacak daha neler neler. Çantalarm hazir bende hazirim yarin Allahin izniyle saat 2:30da doguma alacaklar🥰
Nasılsınız canim bebiş sen iyisinizdir inşallah

Asel minanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım şaka gbi 9 ay bitti ya bugun oğlumun karnımdaki son günü 😇 cok duygusalım yarin bu saatler kucağımda olacak hala inanamıyorum 🥰 her dogum yapan arkadaşımıza canı gönülden dua ettim sizde yarin benden dualarınızı eksik etmeyin ne olur😢 korku da var tabi kafamda binbir soru acaba sütüm hemen inecek mi,ameliyatta bi sıkıntı çıkar mı,bebekte bi sorun çıkacak mı,hersey yolunda ilerleyecek mi,hicbirseyim yok gayet iyiyim ama kovit testi falan pozitif çıkacak mı,sezeryan uyuşukluğu gecince karnim cok mu aciyacak daha neler neler. Çantalarm hazir bende hazirim yarin Allahin izniyle saat 2:30da doguma alacaklar🥰
Az kaldı

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Güzel şeyler düşün kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize nasip olsun. Bol bol Yasin oku dua et

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Güzel şeyler düşün kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize nasip olsun. Bol bol Yasin oku dua et
Okudum kuzum cok dua ettm insallah kabul eder rabbim 🤲 sizlerde saglikla kavusun yavrulariniza insallah💕💕💋

Canımmmm eveeett🤩🤩

Canımmmm eveeett🤩🤩
Nasılsınız canim bebiş sen iyisinizdir inşallah
Semram bugün girecez bakalm ameliyata kuzum 🥰🥰

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Tesekkur ederim canım benim insallah 😇🤗

Bora canım 😇👶🏼

Darisi sizlere insallah canlarm benim🤗🤗🤗💋

Amin güzelliğim insallah🤗💋❤cok tesekkur ederim bebegm

Ne guzel konuştun çiçeğim yaa cok tesekkur ederim yazicam insallah❤❤ umarim hersey yolunda gider kuzum ❤💋

😪😢😢 duygulandim kuzumm cokk guzel yazmışsın guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim iyiki varsın umarim yarin guzel seyler yazarim sizlere😇💕💋
Ne demek canım benim sende iyiki varsın. Hadi inşallah bekliyoruz güzel haberleri kuzum hayırlısıyla♥️😘

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy çok duygulandım şuan hamilelikten herhalde gözlerim doldu allahım bi sancı da kurtarsın inş canım oğluşunuda hayırlısıyla sağ sağlim kucağına al inşaallah haberini bekliyorum canım

Tüm sayfalar yüklendi.