Tesekkur ederim canım benim insallahYa ne güzel cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bora canım

Canım Allah nasip ederse Alparslan düşünüyoruz bakalm sizin ne![]()
Darisi sizlere insallah canlarm benimAy gözün aydın canım sonunda kavusuyorsun bebegine dualarımız seninle güzel haberlerini alırız inşallah darisi basimiza![]()

Amin güzelliğim insallahCanm rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim seni korusun korkusuz bı sekilde inşallah ameliyat olursun bebişini kucağına alıp evine geçersin inşallah amin

Ne guzel konuştun çiçeğim yaa cok tesekkur ederim yazicam insallah❤❤ umarim hersey yolunda gider kuzum ❤Bitanem Allah üstünde yar olsun inşAllah sag salim alırsın bebegini kucagına hayırlı haberlerini 4 gözle bekliyor olucam kendini iyi hisseder hissetmez yaz lütfen öpüyorum seni kocaman korkma sakın ❤

Hayırlısı olsun inşallah canım benimdualarımız seninle ve doğumu bekleyen bütün güzel annelerimizle Allah sizlere kolay doğum nasip etsin inşallah
. Yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak inanılır gibi değil dimi bir bakıyorsun hamilelik süreci bitmiş bütün alışkanlıkların çektiğin bütün sorunlar sıkıntılar birbir gözün önüne geliyor ve bakmışsın ki hepsi bir anda geçmiş . Artık oturup kalkmak , eğilip doğrulmak daha önce yapamadıklarını şimdi kolaylıkla yapabiliyor sun . En güzel şeyde bebeğinin artık tenine dokunuyor ve onun kokusunu hissedebiliyor sun ne güzel dimi sanki hayat onunla yeniden başlamış gibi. Mesala ben doğum yapalı yedi ay oldu ama hala bazen karnıma dokununca o günler geliyor aklıma nede çabuk geçti gitti günler diyorum bir tuhaf oluyor insan hem mutlusun hemde hüzünlü çünkü her serüvenin ayrı bir tadı var hamileliğin başka doğurmanın başka anneliğin de bambaşka bir hissi var yani dediğin gerçekten te günler su gibi akıp geçiyor
Neyse duygusallığa bağladım uzattım iyice
keyifli doğumlar diliyorum kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
öpüyorum
![]()

Son düzenleme: