Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum🤭
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 17 Ekim 2022 #1 Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 17 Ekim 2022 #2 2uşaq anası' Alıntı: Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu
2uşaq anası' Alıntı: Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 17 Ekim 2022 #3 2uşaq anası' Alıntı: Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Çok güzel bir soru hergun düşündüğüm bir konu buvalla bu ara iyi olmadığım için hafif kolay yemeklere takılıyom yarın ne pisircem daha bende bilmiom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... OH. Mis eline sağlık canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... OH. Mis eline sağlık canimm
2uşaq anası' Alıntı: Kizlar yarina kim ne pişirmeyi düşünüyor? Ben şimdiden yerimde uzanıb yarının menyusunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Çok güzel bir soru hergun düşündüğüm bir konu buvalla bu ara iyi olmadığım için hafif kolay yemeklere takılıyom yarın ne pisircem daha bende bilmiom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... OH. Mis eline sağlık canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... OH. Mis eline sağlık canimm
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 17 Ekim 2022 #4 Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... mantar severim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Demetdemet' Alıntı: Çok güzel bir soru hergun düşündüğüm bir konu buvalla bu ara iyi olmadığım için hafif kolay yemeklere takılıyom yarın ne pisircem daha bende bilmiom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 OH. Mis eline sağlık canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 OH. Mis eline sağlık canimm Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum
Mervee' Alıntı: Mantarlı tavuk sote, yanına ya makarma yada pilav daha belirlemedim onu Genişletmek için tıkla ... mantar severim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Demetdemet' Alıntı: Çok güzel bir soru hergun düşündüğüm bir konu buvalla bu ara iyi olmadığım için hafif kolay yemeklere takılıyom yarın ne pisircem daha bende bilmiom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 OH. Mis eline sağlık canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 OH. Mis eline sağlık canimm Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 17 Ekim 2022 #5 2uşaq anası' Alıntı: mantar severim Genişletmek için tıkla ... Ben sevmiyorum ama eşime yapıyorum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,417 Konum Siirt 17 Ekim 2022 #6 Hiç bilmiyorum bi köşeye çekilip okuyayım belki banada fikir olur
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 17 Ekim 2022 #7 Bu ara yemek yapacak is yapacak halim yok keşke biri yapıp getirse bana
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 17 Ekim 2022 #8 Mervercan' Alıntı: Hiç bilmiyorum bi köşeye çekilip okuyayım belki banada fikir olur Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum...farklı yemek olursa yarın ederim biraz mutfakımızdan dışarı çıkalım. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Demetdemet' Alıntı: Bu ara yemek yapacak is yapacak halim yok keşke biri yapıp getirse bana Genişletmek için tıkla ... Canım keşke hamişlere,annelere ele yardım ola ne güzel olur
Mervercan' Alıntı: Hiç bilmiyorum bi köşeye çekilip okuyayım belki banada fikir olur Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum...farklı yemek olursa yarın ederim biraz mutfakımızdan dışarı çıkalım. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Demetdemet' Alıntı: Bu ara yemek yapacak is yapacak halim yok keşke biri yapıp getirse bana Genişletmek için tıkla ... Canım keşke hamişlere,annelere ele yardım ola ne güzel olur
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,417 Konum Siirt 17 Ekim 2022 #9 2uşaq anası' Alıntı: Bende bekliyorum...farklı yemek olursa yarın ederim biraz mutfakımızdan dışarı çıkalım. Genişletmek için tıkla ... Doğru sizin yemeklerle bizimkiler biraz farklı oluyor değilmi ?
2uşaq anası' Alıntı: Bende bekliyorum...farklı yemek olursa yarın ederim biraz mutfakımızdan dışarı çıkalım. Genişletmek için tıkla ... Doğru sizin yemeklerle bizimkiler biraz farklı oluyor değilmi ?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 17 Ekim 2022 #10 Evet her yerin kendisine göre yemekleri vardır