Yeni doagn bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Yeni doagn bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,014 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doagn bebek
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kolik oldugunu nasıl ogrendiniz kuzum belirtiler neydi 🤔
Ah kelin merhemi olsa kafana sürer derler canım hastane de kaldığım süre de 2 gün yani hemşirenin ebenin yardımı ile 15 dakika tuttuk göğüste eve geldik beş dakika bile tutmuyor kilo kaybı fazla oldu mama takviyesi yapıldı mamaya alıştı sağıp verdim sağdığımı kusuyor du en son mama da devam ediyor arada göğsüme alıyorum krize giriyor ağlamaktan zaten kolik olduğunu da öğrendik artık pes ettim bende 2 aylık olacak 3 gün sonra 😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kolik oldugunu nasıl ogrendiniz kuzum belirtiler neydi 🤔
Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler ile gittik canım

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
İki günlük bebegim ne kadar emmeli ne kadar olmalı
Tatlim bebekten bebege degisyor ben 3 satda bir emzirdim cinki cok emyorda kusyordu fazla emdigi icin sonra alisti 3 satdan bir emeye.gece genelde sat 11 sabah 7 kadar uyuyor hic uyandirmiyorum sariligi yoksa uyandirma derim

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 2 saat die bişi yok aslında yeni dogan bebekler zırt pırt emer tabiri caizse. Yarım saatte bi yada saat başı ver memeni sarılık olmaz böle yaparsan. 2 saati bekleme. Geceleri zor olur ama gündüz sürekli emzir. Geceleri de 2 saati aşırma yeterlidir. 40 cıktıktan sonra zaten sarılık riski biter acıkınca uyanır bebeğin sakın sen uyandırıp da uyku düzenini bozma yoksa coook çekersin bnm gibi 😔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler ile gittik canım
Ah minigim ya smdi uykulari nasil peki 😖 az da olsa duzelme yokmu

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de aynı sorun vardı ama bn hastaneye gitmedim gaz damlasi aldim suan cok iyi bebegeim 1 aylık oluduk bizde

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ah kelin merhemi olsa kafana sürer derler canım hastane de kaldığım süre de 2 gün yani hemşirenin ebenin yardımı ile 15 dakika tuttuk göğüste eve geldik beş dakika bile tutmuyor kilo kaybı fazla oldu mama takviyesi yapıldı mamaya alıştı sağıp verdim sağdığımı kusuyor du en son mama da devam ediyor arada göğsüme alıyorum krize giriyor ağlamaktan zaten kolik olduğunu da öğrendik artık pes ettim bende 2 aylık olacak 3 gün sonra 😔
Ayni seyleri yasamisiz desene 😰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alerjiyi nasil anladin peki kuzum🤔
Balgamlı kaka gecmeyen pişik isilik yuzde yanaklarda bileklerde kızarıklıklar herkes pişik isilik desede ne kullandiysam gecmedi en son alerji doktoruna gittik testlerden sonra alerjiler cikti ortaya

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hayırlı olsun öncelikle bebeğin ilk gelen süt kolostrum bebeğin için çok önemli ilk günler bebeğin kiraz kadar emse doyar ama süt kanallarının açılması için ilk bir ay 15 dk bi göğsünü 15dk bi göğsünü 1.5 2 saatte ver bazen bu süre 20 dk da bulabilir bebeğin daha fazla emmek isteyebilir bağınızı kuvvetlendirmek adına ilk 15 günden fazla 20 dk dan fazla bekletme göğsünde bu defa gaz sorunu Yaşar

Tüm sayfalar yüklendi.