Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağladıkça ver ne kadar çok verirsen hem bebeğin doyar hem sürün artar canım bebek seni yönlendirir zaten ağlayınca huzursuz olunca uyuma evresinde hep emzir poposuna vurarak pış pışlarsan gazınıda kolay çıkarırsın
3 saatte bir emzir burnunu sık hatta istedikçe ver ama çok küçük ya uyanması zor olur sık sık emzir birde kucağında her emzirmeye başlamadan önce gazını çıkart sırtını sıvazlayp yoksa emmeyebilir bnm 24 günlük bebeğim 3 çocuğum gözün aydın bu arada analı babalı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler
Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler
3 saatte bir emzir burnunu sık hatta istedikçe ver ama çok küçük ya uyanması zor olur sık sık emzir birde kucağında her emzirmeye başlamadan önce gazını çıkart sırtını sıvazlayp yoksa emmeyebilir bnm 24 günlük bebeğim 3 çocuğum gözün aydın bu arada analı babalı
Balgamlı kaka gecmeyen pişik isilik yuzde yanaklarda bileklerde kızarıklıklar herkes pişik isilik desede ne kullandiysam gecmedi en son alerji doktoruna gittik testlerden sonra alerjiler cikti ortaya
Maalesef canım ben ilkini de emziremedim 17 gün emdi sadece inat ettik vermedik mama ama yüksek sarılıktan 3 gün hastanede yattı değerleri çok yüksekti ikinciye emzirecem dedim o daha çok zorladı beni
Maalesef canım ben ilkini de emziremedim 17 gün emdi sadece inat ettik vermedik mama ama yüksek sarılıktan 3 gün hastanede yattı değerleri çok yüksekti ikinciye emzirecem dedim o daha çok zorladı beni
Bende kullanıyordum canım gaz damlası fayda etmiyordu ne kadar çıkarsa da hala gazı vardı
Nasıl olsun canım bunada şükür 4 ayına kadar sürer dedi doktor inşallah rahatlar bir an önce
Onu kullandım canım ya ilk çocuğumda hiçbir işe yaramadı maalesef nurse harveys kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama ne kadar olsa kolik diye uğraştırıyor sıpa