Yeni doagn bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Yeni doagn bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,014 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doagn bebek
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Duygu1990

Kayıtlı Üye
rank
İki günlük bebegim ne kadar emmeli ne kadar olmalı
3 saatte bir emzir burnunu sık hatta istedikçe ver ama çok küçük ya uyanması zor olur sık sık emzir birde kucağında her emzirmeye başlamadan önce gazını çıkart sırtını sıvazlayp yoksa emmeyebilir bnm 24 günlük bebeğim 3 çocuğum gözün aydın bu arada analı babalı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler

Karnı şişti sürekli ağlıyordu kolay kolay uyumuyor gazını zor çıkartıyoruz kaka sorunu var katı yapmasada zorlanıyor 1 aylık kontrolünde bunları doktora söyledik muayene etti kolik bebek dedi probiyotik kullanıyoruz şimdi gaz damlası ayrıca ama pek faydası olmuyor yani bizde bu şikayetler
Bizde de aynı sorun vardı ama bn hastaneye gitmedim gaz damlasi aldim suan cok iyi bebegeim 1 aylık oluduk bizde
Hangi damlayı kullanıyorsun cnm bn nurse harveys kullanıyorum

Bizde de aynı sorun vardı ama bn hastaneye gitmedim gaz damlasi aldim suan cok iyi bebegeim 1 aylık oluduk bizde
Hangi damlayı kullanıyorsun cnm bn nurse harveys kullanıyorum
3 saatte bir emzir burnunu sık hatta istedikçe ver ama çok küçük ya uyanması zor olur sık sık emzir birde kucağında her emzirmeye başlamadan önce gazını çıkart sırtını sıvazlayp yoksa emmeyebilir bnm 24 günlük bebeğim 3 çocuğum gözün aydın bu arada analı babalı

Kolik oldugunu nasıl ogrendiniz kuzum belirtiler neydi 🤔
Bnm oğlumda öyleydi arabayla gezdirip zar zor uyutuyorduk 8 ay çektik sonra düzeldi bir sürü gaz ilaçları denedim geçirmedi kolikmis

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ayni seyleri yasamisiz desene 😰

Balgamlı kaka gecmeyen pişik isilik yuzde yanaklarda bileklerde kızarıklıklar herkes pişik isilik desede ne kullandiysam gecmedi en son alerji doktoruna gittik testlerden sonra alerjiler cikti ortaya
Maalesef canım ben ilkini de emziremedim 17 gün emdi sadece inat ettik vermedik mama ama yüksek sarılıktan 3 gün hastanede yattı değerleri çok yüksekti ikinciye emzirecem dedim o daha çok zorladı beni 😔

Bende kullanıyordum canım gaz damlası fayda etmiyordu ne kadar çıkarsa da hala gazı vardı

Ah minigim ya smdi uykulari nasil peki 😖 az da olsa duzelme yokmu
Nasıl olsun canım bunada şükür 4 ayına kadar sürer dedi doktor 😔inşallah rahatlar bir an önce 🤲🤲🤲

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef canım ben ilkini de emziremedim 17 gün emdi sadece inat ettik vermedik mama ama yüksek sarılıktan 3 gün hastanede yattı değerleri çok yüksekti ikinciye emzirecem dedim o daha çok zorladı beni 😔

Bende kullanıyordum canım gaz damlası fayda etmiyordu ne kadar çıkarsa da hala gazı vardı

Nasıl olsun canım bunada şükür 4 ayına kadar sürer dedi doktor 😔inşallah rahatlar bir an önce 🤲🤲🤲
Metsil gaz damlası kullanıyorum ben verdikten 1 dk sonra hem popodan gaz cikariyor hemde ağızdan iyi yani

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Metsil gaz damlası kullanıyorum ben verdikten 1 dk sonra hem popodan gaz cikariyor hemde ağızdan iyi yani
Onu kullandım canım ya ilk çocuğumda hiçbir işe yaramadı maalesef nurse harveys kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama ne kadar olsa kolik diye uğraştırıyor sıpa

Tüm sayfalar yüklendi.