Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,885 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serbet

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar pazartesi sezaryn doğum yaptım iki göğsümde de süt var aslında doktor bebeğe yeter o dedi emiyor da siktikca geliyor süt ama çiş bir iki kez yapıyor ya doymuyor mu ki pazartesi kontrole gidcez bilemedim üzülüyorum sürekli emziriyorum aslında

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar pazartesi sezaryn doğum yaptım iki göğsümde de süt var aslında doktor bebeğe yeter o dedi emiyor da siktikca geliyor süt ama çiş bir iki kez yapıyor ya doymuyor mu ki pazartesi kontrole gidcez bilemedim üzülüyorum sürekli emziriyorum aslında
Cok normal kuzum bir iki kez gunde yapiyorsa duzene girer meraketme doymuyor olsa uyumaz aglar oteki gogsunude emzir ihmal etme biri buyuk biri kucuk kalir tek meme yapma kendini emsin ki sut insin canim

M

Mzyyn

Guest
Bebek doymadığnda bezinde pembe bi leke olur kan gibi kiristallenme deniyor sanırım... doymadığını böyle anlayabilirsiniz

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Cok normal kuzum bir iki kez gunde yapiyorsa duzene girer meraketme doymuyor olsa uyumaz aglar oteki gogsunude emzir ihmal etme biri buyuk biri kucuk kalir tek meme yapma kendini emsin ki sut insin canim
Şuan bu mesaj beni o kadar mutlu etti ki 😍içim rahatladı resmen evet iki göğsünü de veriyorum hep oh çok şükür doyuyorsa çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰🙏

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Midesi küçük olduğundan ancak o kadar isiyordur annesi kakadan anlarsın günde 4 den 5 den fazla kaka yapıyorsa karnı soyuyor sütünde yetiyor demektir azar azar günde 10 kez bile kaka yapabilir bundan sonra herşeyi snaa kakası anlaticak cisi canını sıkmasın çiş çıkışı varsa sorun yok demektir

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bu mesaj beni o kadar mutlu etti ki 😍içim rahatladı resmen evet iki göğsünü de veriyorum hep oh çok şükür doyuyorsa çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰🙏
Rica ederim canim lohusasin herseye aklin takilicak.cok normal canim .mekonyum ilk kakasi bitince turuncuya donecek iste ozaman bezlerini saymaya baslarsin ve kakasinida guzel yapiyorsa hic korkma doyuyordur rabbim sutununarttirsin galactago sut arttirici damla al eczaneden canim sutunu cogaltir bitkiseldir 🙏 rezene cayi ic bolca bebeginede 1 cay kasigi kadar cerebilirsin hic zarari yok . Sariligina da bakacaklardir eminim yarim cay bardagi ilik suya bir cay kasigi silme şeker ve 5-6 damla limon sık bebegine aklina geldikce ver 15 gunluk olana kadar sarilik olmasini engeller . Bunu biliyormuydun bilmiyorum ama kuzucuk sarilip olup hastanede yatmasin ☺️🤍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Belli çok bilgilisin maşallah canım 🥰🥰
Cok takintiliyim arastirmayi cok seviyorum 🤭

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Midesi küçük olduğundan ancak o kadar isiyordur annesi kakadan anlarsın günde 4 den 5 den fazla kaka yapıyorsa karnı soyuyor sütünde yetiyor demektir azar azar günde 10 kez bile kaka yapabilir bundan sonra herşeyi snaa kakası anlaticak cisi canını sıkmasın çiş çıkışı varsa sorun yok demektir
Evet 2 gündür baya kaka yaptı bugün de 3 kez yaptı bir veya 2 de çiş

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar