Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,017 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Ağlamıyon valla bebegi yanıma getirdiler 5 dk kaldı sonra göbek bagını kestiler muayene edip üstünü giydirdiler izliyordum hepsini alıp götürdüler babasına beni ateş aldı doktora diyordum ben ne zaman gidicem beni gönderin bitmedi mi hocam içim içimi yiyordu kızıma kavuşmak için
Eşleri içeri alıyorlarmı spinalde canım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yaa alsalar çok isrerdim canım.
Bizde çok istedik hatta doktorum tanıdıktı yine kabul etmedi bebeğin sağlığı öncelik dedi almadı telefonumu aldılar bol resim cektiler onlar da bende çok korkuyordum o yüzden yanımda olsun istedim eşim ama doktor çok rahatlattı ilk olunca bide ameliyathane ortamı insan ister istemez tırsıyo

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bizde çok istedik hatta doktorum tanıdıktı yine kabul etmedi bebeğin sağlığı öncelik dedi almadı telefonumu aldılar bol resim cektiler onlar da bende çok korkuyordum o yüzden yanımda olsun istedim eşim ama doktor çok rahatlattı ilk olunca bide ameliyathane ortamı insan ister istemez tırsıyo
Telefonunu almislar cekmisler ne guzel kuzum ya bende bi rica edeyim zannetmiyorum cekeceklerini ama şansımı deniyim bakalm🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

8nda

Ondan korkuyorum bacım
Ne yapsak bos kardeeessss🤣🤣🤣 o ameliyat gunu gelince gene saracak bu korku korkunun ecele faydasi yok🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyyy ciddimi canımm😇😇ben sezeryan ilk defa olacam cok merak edyorum😇 sizden ogrenmek guzel oluyor 🙏🏻hepi topu yarim saat suruyormu kuşum
Yok bacım zaten uyuşukluk sicaklikla başlıyor doktor isindimi ayakların şöyle diyor söylüyorsun yatiyorsun masaya bu bakıyorsun bebeğin kulaklarında sana getiriyorlar

...

Moderator
Mod
rank
Önce sağlık tabiki.ama uyanık bir şekilde ameliyat olunca insan ister istemez korkar.Sen geçmişsin bu yolu canım.İnşaAllah bizde sağsalim geçeriz kuzum.😘

Tüm sayfalar yüklendi.