Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağlamıyon valla bebegi yanıma getirdiler 5 dk kaldı sonra göbek bagını kestiler muayene edip üstünü giydirdiler izliyordum hepsini alıp götürdüler babasına beni ateş aldı doktora diyordum ben ne zaman gidicem beni gönderin bitmedi mi hocam içim içimi yiyordu kızıma kavuşmak için
Bizde çok istedik hatta doktorum tanıdıktı yine kabul etmedi bebeğin sağlığı öncelik dedi almadı telefonumu aldılar bol resim cektiler onlar da bende çok korkuyordum o yüzden yanımda olsun istedim eşim ama doktor çok rahatlattı ilk olunca bide ameliyathane ortamı insan ister istemez tırsıyo
Bizde çok istedik hatta doktorum tanıdıktı yine kabul etmedi bebeğin sağlığı öncelik dedi almadı telefonumu aldılar bol resim cektiler onlar da bende çok korkuyordum o yüzden yanımda olsun istedim eşim ama doktor çok rahatlattı ilk olunca bide ameliyathane ortamı insan ister istemez tırsıyo
Yok bacım zaten uyuşukluk sicaklikla başlıyor doktor isindimi ayakların şöyle diyor söylüyorsun yatiyorsun masaya bu bakıyorsun bebeğin kulaklarında sana getiriyorlar
Önce sağlık tabiki.ama uyanık bir şekilde ameliyat olunca insan ister istemez korkar.Sen geçmişsin bu yolu canım.İnşaAllah bizde sağsalim geçeriz kuzum.
Önce sağlık tabiki.ama uyanık bir şekilde ameliyat olunca insan ister istemez korkar.Sen geçmişsin bu yolu canım.İnşaAllah bizde sağsalim geçeriz kuzum.