Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,069 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Güzel annrler.Spinalmi genel anestezimi.Hangisi daha kolay.Spinalden sonra çok başağrısı ve bel ağrısı oluyormu.
Spinal ile doğum yaptım özelde oldu doğar doğmaz doktor yemegini yedikten sonra kahve iç dedii yemek yedim daha sonra kahve içtim hiç baş ağrısı yaşamadım ama bel ağrım oldu eğilip çocuk yıkarken belim kitleniyor du

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Panikten iste canim bende oyleyim boyle zamanlarda aşırı heyecan yapyorum korkuyorum icim sıkılıyor
Sadece panikten degil cnm ameliyathane ortamı da gerçekten buz gibi soguk
Telefonunu almislar cekmisler ne guzel kuzum ya bende bi rica edeyim zannetmiyorum cekeceklerini ama şansımı deniyim bakalm🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne yapsak bos kardeeessss🤣🤣🤣 o ameliyat gunu gelince gene saracak bu korku korkunun ecele faydasi yok🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyyy ciddimi canımm😇😇ben sezeryan ilk defa olacam cok merak edyorum😇 sizden ogrenmek guzel oluyor 🙏🏻hepi topu yarim saat suruyormu kuşum
valla benim aklıma gelmedi ben eşim gelsin diye ısrar ettim kabul etmedi telefonunu yanına al biz çekeriz dedi aldım bende çok güzel resimler var bazı özel hastanelerde fotoğrafçı ile anlaşıyo doğum sonrası gidip alabiliyorsun kardeşimin öyleydi

...

Moderator
Mod
rank
Spinal ile doğum yaptım özelde oldu doğar doğmaz doktor yemegini yedikten sonra kahve iç dedii yemek yedim daha sonra kahve içtim hiç baş ağrısı yaşamadım ama bel ağrım oldu eğilip çocuk yıkarken belim kitleniyor du
Ne güzel canım maşaAllah.bizimde iyi geçer inşaAllah🤗

...

Moderator
Mod
rank
Ben hiç izlemedim hiç korkmayın zaten anestezi uzmanı sürekli sizinle konuşuyo başınızda ilaç veriyorlar damar yolundan ben ameliyattan sonra eşime Ben her gün sezeryan olurum dedim Tabi anestezinin etkisi geçene kadarmış 🙈
Cevapları okudukça bende cesaretlenmeye başladım canım.Tabii ameliyathaneye girince ne olur bilemem😅😅

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cevapları okudukça bende cesaretlenmeye başladım canım.Tabii ameliyathaneye girince ne olur bilemem😅😅
Hiç korkma cnm ayağa kalkınca yürüyünce zorlanıyorsun sadece oda yanında biri varsa hiç sıkıntı etme ben bebeğim ağlayınca kalkıp alamıyorum diye çok üzülüyordum çok şükür erken toparladım annem ilk gün baktı bebeğe hastaneden geldim altını filan ben değiştim üstünü giydirdim kendimi atıp yatayım demedim benim bebeğim ben bakıcam dedim hastanede agrın olursa mutlaka agrı kesici iste ama ihmal etme ilacın etkisi geçince agrıların oluyo

Tüm sayfalar yüklendi.