Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,102 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Hiç korkma cnm ayağa kalkınca yürüyünce zorlanıyorsun sadece oda yanında biri varsa hiç sıkıntı etme ben bebeğim ağlayınca kalkıp alamıyorum diye çok üzülüyordum çok şükür erken toparladım annem ilk gün baktı bebeğe hastaneden geldim altını filan ben değiştim üstünü giydirdim kendimi atıp yatayım demedim benim bebeğim ben bakıcam dedim hastanede agrın olursa mutlaka agrı kesici iste ama ihmal etme ilacın etkisi geçince agrıların oluyo
MaşaAllah canım erken toparlamışsın.çok güzel😊Eşim olacak benimde yanımda.Doğumum yaklaştıkça duygularım birbirine karışıyor.Hormonlar tavan yapıyor.Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.😘

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sadece panikten degil cnm ameliyathane ortamı da gerçekten buz gibi soguk

valla benim aklıma gelmedi ben eşim gelsin diye ısrar ettim kabul etmedi telefonunu yanına al biz çekeriz dedi aldım bende çok güzel resimler var bazı özel hastanelerde fotoğrafçı ile anlaşıyo doğum sonrası gidip alabiliyorsun kardeşimin öyleydi
Evet kuzum dogum fotorafcisi var da para cok ister diye onu istemiyorum bakalm doktorun yanndakilere rica edecem cekerlerse

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah canım erken toparlamışsın.çok güzel😊Eşim olacak benimde yanımda.Doğumum yaklaştıkça duygularım birbirine karışıyor.Hormonlar tavan yapıyor.Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.😘
Benimde eşim ve annem vardı annem hastanede bebeğe baktı eşim benimle ilgilendi eve gelince de bi kaç gün yardım ettiler sonra anneme izin vermedim herşeyi eşimle yaptık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet kuzum dogum fotorafcisi var da para cok ister diye onu istemiyorum bakalm doktorun yanndakilere rica edecem cekerlerse
Bi rica edin ne olacak ki cnm alt tarafı bi kaç tane cekecekler

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Güzel annrler.Spinalmi genel anestezimi.Hangisi daha kolay.Spinalden sonra çok başağrısı ve bel ağrısı oluyormu.
CAnim üç gün önce spinal le sezeryana alindim belim basım agrimadi hoş sıkıntılar fırsat vermedi kendimi bile dinleyemedim İğneden korkma acimiyo bel agrisida ben bugün oturup yaslanınca farkettim ki agriyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
CAnim üç gün önce spinal le sezeryana alindim belim basım agrimadi hoş sıkıntılar fırsat vermedi kendimi bile dinleyemedim İğneden korkma acimiyo bel agrisida ben bugün oturup yaslanınca farkettim ki agriyo
Gözün Aydın cnm evet çok sıkıntı olmuş resmen Türk filmine dönmüş ama stres sıkıntı etme kendine

...

Moderator
Mod
rank
Benimde eşim ve annem vardı annem hastanede bebeğe baktı eşim benimle ilgilendi eve gelince de bi kaç gün yardım ettiler sonra anneme izin vermedim herşeyi eşimle yaptık

Bi rica edin ne olacak ki cnm alt tarafı bi kaç tane cekecekler
MaşaAllah canım😘

Hayırlısıyla atlatırsın sıkıntılarını inşaAllah canım.Öp kokla bebeini benim içinde.İnşaAllah herşey hallolur.Gelişmelerden bizide haberdar et canım.Özel hastaneye gidiyorum bende.İnşaAllah bir aksilik çıkmaz.

MaşaAllah canım😘

Hayırlısıyla atlatırsın sıkıntılarını inşaAllah canım.Öp kokla bebeini benim içinde.İnşaAllah herşey hallolur.Gelişmelerden bizide haberdar et canım.Özel hastaneye gidiyorum bende.İnşaAllah bir aksilik çıkmaz.
İğneden şöyle korkuyorum canım.ya anlamadan hareket edersem diye.

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah canım😘

İğneden şöyle korkuyorum canım.ya anlamadan hareket edersem diye.
O reflekx olarak yapıyorsun ama bakiyon ki agrimiyor bekliyorsun denileni yapıyorsun demekki neymiş canim doğum olduğu an bileklikleri söyleyeceksin kontrolünü yaptiracaksin başına gelmeden bilmiyor insan

...

Moderator
Mod
rank
O reflekx olarak yapıyorsun ama bakiyon ki agrimiyor bekliyorsun denileni yapıyorsun demekki neymiş canim doğum olduğu an bileklikleri söyleyeceksin kontrolünü yaptiracaksin başına gelmeden bilmiyor insan
Aynen canım ya.Aklımda olsun doktora söyleyeyim doğumda.
Sen nasılsın canım sütün arttımı biraz.😘

Tüm sayfalar yüklendi.