Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,767 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yeni doğum yapan anneler size bir sorum var özel hastane de doğum yaparken pcr testi istediler mi zorunlu mu, bir de hastaneye ziyaretçi alıyorlar mı 🤗
Ozel hastanede yaptim kuzum 20 gun once test istediler bnde sen gbi cok korkuyodum🤣🤦‍♀️bogazima sokarken hic acımadı burnuma biraz fazla soktu azcik burnum acıdı okadar korkma balm hemen saliselik bisey. Ziyaretci de kabul ediliyor 😇💕💋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya çubuğu soktuğunu biliyorum da düşününce bile midem bulanıyor 😳 sokan kişinin yüzüne kusarım kesin 😅😅 Allah yardımcın olsun canım senin de inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın doğumunu 🙏
Allah razı olsun kuzum şükür şuan iyiyiz bende pasamda sanırım karnimda kalmaya karar verdi oğlum sancı vermiyor eskig gibi bende ilk bı tiksindim ama sonra baktım hiç bir şey olmuyor 😂😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun kuzum şükür şuan iyiyiz bende pasamda sanırım karnimda kalmaya karar verdi oğlum sancı vermiyor eskig gibi bende ilk bı tiksindim ama sonra baktım hiç bir şey olmuyor 😂😂
Ayşemm nasılsın bakiyim sen hersey yolunda yormuyosun kendini demi

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım🙏Hakkımız da hayırlısı bakalım 🥰 şuan çok cesaretlendim sayende iki tane de sokabilirler 😅😅😅 fena gaza geldim 😜
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ozel hastanede yaptim kuzum 20 gun once test istediler bnde sen gbi cok korkuyodum🤣🤦‍♀️bogazima sokarken hic acımadı burnuma biraz fazla soktu azcik burnum acıdı okadar korkma balm hemen saliselik bisey. Ziyaretci de kabul ediliyor 😇💕💋
Sağlıkla büyüt canım bebeğini 🥰🧿 ay bi tuaf oldum 😳 ama bi yandan da cesaretlendim çok sağol canım, yorumlar iyi geldi biraz korkumu yendim🤗

Cnm bnden istemediler ziyaretçi de alıyorlar refaketci de bırakıyorlar😊🤔 bnm annem de kaynanam da yanımda kaldı özelde yaptım doğumunu 9 subatta
Woww bunu daha çok sevdim 🥰 inşallah bana da denk gelir bunlar ☺️ sağlıkla büyüt inşallah kuzum bebişini 🥰🧿

Son düzenleme:

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım🙏Hakkımız da hayırlısı bakalım 🥰 şuan çok cesaretlendim sayende iki tane de sokabilirler 😅😅😅 fena gaza geldim 😜

Sağlıkla büyüt canım bebeğini 🥰🧿 ay bi tuaf oldum 😳 ama bi yandan da cesaretlendim çok sağol canım, yorumlar iyi geldi biraz korkumu yendim🤗

Woww bunu daha çok sevdim 🥰 inşallah bana da denk gelir bunlar ☺️ sağlıkla büyüt inşallah kuzum bebişini 🥰🧿
İnşallah cnm Allah razı olsn rabbim gönlüne göre versn🥰♥️

Tüm sayfalar yüklendi.