Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,767 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Yeni doğum yapan anneler size bir sorum var özel hastane de doğum yaparken pcr testi istediler mi zorunlu mu, bir de hastaneye ziyaretçi alıyorlar mı 🤗
Canım ben 2 ay önce özel hastane de dogum yaptım normal dogumdu. Sancı odasın da test yaptılar bana gelıp burnuma agzıma cubuk soktular sancı ustune bide cubuk yemek zor geldı ama yapcak bisey yok 🤣 sormadan direk yaptılar. Ziyaretci aldılar benim sorun olmadı

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 2 ay önce özel hastane de dogum yaptım normal dogumdu. Sancı odasın da test yaptılar bana gelıp burnuma agzıma cubuk soktular sancı ustune bide cubuk yemek zor geldı ama yapcak bisey yok 🤣 sormadan direk yaptılar. Ziyaretci aldılar benim sorun olmadı
Hay ben onların 😅😅😅😅 o an da da test mi olurmuş insan baştan yapardı bari 😅 sağlıkla büyüt canım bebişini 🥰🧿
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her yer aynı değil demek benim de sezeryan ama hiç istemediler
Hadi bakalım ben hangisine denk gelcem inşallah istenmeyen tarafta olurum 🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Yeni doğum yapan anneler size bir sorum var özel hastane de doğum yaparken pcr testi istediler mi zorunlu mu, bir de hastaneye ziyaretçi alıyorlar mı 🤗
Özelde soguk yapıcam az, Bi zamanım kaldı canım. Ama test yapılcakmış. Ziyaretçi konusunu bende bilmiyorum her defasında sormayı unutuyorum :)

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Özel de yapıyorlar... Ben kürtaj için yattım direk geldi çubukla.. (bebeğim gelişmedi, kesesi oluşmadı)
Bi tanıdığımız planlı sezeryan olacaktı ona 1 gün önden test yapmışlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Özel de yapıyorlar... Ben kürtaj için yattım direk geldi çubukla.. (bebeğim gelişmedi, kesesi oluşmadı)
Bi tanıdığımız planlı sezeryan olacaktı ona 1 gün önden test yapmışlar.
Özel de kendi odan olduğu için ziyaretçi alıyorlar sorun olmuyor

Tüm sayfalar yüklendi.