Sorum var Yine ben yine sorun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Yine ben yine sorun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,947 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine ben yine sorun
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bugün ailemin yanına geldim boşanacağız biz
Allah'ım hakkında hayırlısını versin üzüldüm ama belkide senin için en hayırlısı budur çünkü yazdıklarına göre sana değer vermeyen seni aşağılayan birisi ve sen kendini ona ezdirmemelisin. Madem keşke evlenmeseymiş seninle o zaman evlenmek kadar boşanmakta hak. Rabbim yardımcın olsun 😟🤲 keşke bende o kadar cesaretli olabilsem

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım hakkında hayırlısını versin üzüldüm ama belkide senin için en hayırlısı budur çünkü yazdıklarına göre sana değer vermeyen seni aşağılayan birisi ve sen kendini ona ezdirmemelisin. Madem keşke evlenmeseymiş seninle o zaman evlenmek kadar boşanmakta hak. Rabbim yardımcın olsun 😟🤲 keşke bende o kadar cesaretli olabilsem
Sağol canım Allah razı olsun ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzeni kız mı erkek mi erkek canım

Şüphelendiğin bişey varmı kuzum
Aldatmaya meyilli çok canım onu biliyorum

Şüphelendiğin bişey varmı kuzum
Ne😳 Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Daha kötü bişeymi oldu yoksa birikimden kaynaklımı ?
Birikimden kaynaklı canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sağol canım Allah razı olsun ❤️

Birikimden kaynaklı canım
Allah yardımcın olsun kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün çok canım sıkkın sizinle dertleşmek bana iyi geliyor. Bugün kardeşimin nişanı vardı ben bayramın 2.gününden beri annemlerde kalıyordum eşim de bugün nişan için geldi annemlere yanında kuzeninin de getirmiş neyse. Benbiz nişan sahibi olarak nişanı içinde bulunmam gerekiyor sonuçta eşime de yanıma gelmesini söyledim ama o çok uzakta oturmayı tercih ettisürekli kuzeniyle dama çıkıp oturuyordu. Tatlı dağıtıldı kendilerine vermemişler o kadar uzakta insanlar nasıl tatlı versin gelmiş bana diyor bu nasıl nişan tatlı yemedik ben tatlıdan birertane kendilerine götürmüştüm ama kabul etmemişlerdi oys. Merhaba daha nişan bitmeden bana kalk gidelim demeye başladı milletin içinde sesini yüksetti. Şimdide beni eve bıraktı kuzeniyle tatlı yemeye gitti kusura bakmayın uzun oldu ama içimi dökmek istedim
O kadar anlıyorum ki seni insanın içini döküp rahatlayacağı biri bile olmuyor içinde patlıyor tüm hayal kırıklıkları 😟 İnsan değer görmek sevgi ilgi görmek istiyor sadece ondan bile yoksun bırakılmak insanı üzüyor kırıyor çok zor ve kötü biliyorum 😔

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
O kadar anlıyorum ki seni insanın içini döküp rahatlayacağı biri bile olmuyor içinde patlıyor tüm hayal kırıklıkları 😟 İnsan değer görmek sevgi ilgi görmek istiyor sadece ondan bile yoksun bırakılmak insanı üzüyor kırıyor çok zor ve kötü biliyorum 😔
Aynen canım ☹️. Ben valizimi topladım evden çıktım ama hiç bişy demedi durdurmadı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar