Yine kızım😶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Yine kızım😶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,279 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine kızım😶
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Gün kurusu erik kurusu hoşaf denesen belki faydası olur

Oluyor canim yapiyom normale dönüyor ama tekrar kabız oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok zor off
Aynen yaşamayan anlamıyo ama

Saol canim benim

Bilmiyomda bazı çocuklar böyle demekki bağırsak düzeniyle alakalı olabilir suyuda çok içer anne sütü de
Aynen öyle

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Saol canim benim

Bilmiyomda bazı çocuklar böyle demekki bağırsak düzeniyle alakalı olabilir suyuda çok içer anne sütü de
Bağırsak tembelliği diyolar sanırım o olabilir kabızlıkta zor ya küçücük bebeğe Rabbim şifa versin

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Kızım çok kabız oluyor çorba içerse sorun yok ne zaman katı yese hemen kabız anlamiyom aksine çorba sevmiyor hep pilav makarna et gibi katı gıdalar yiyor napacam anlamadım suyu da çok seviyor anne sütü içiyor fazlaca hemen kabız zeytinyağı kuljaniyorum yok yinede anlamadım ne yapsam sizce
Benim kızım da öyleydi doktora götürdüm şurup verdi kabız olduğu Zaman ölçeği ile veriyor bı kaç saat sonra ciş yapıyor

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Kızım çok kabız oluyor çorba içerse sorun yok ne zaman katı yese hemen kabız anlamiyom aksine çorba sevmiyor hep pilav makarna et gibi katı gıdalar yiyor napacam anlamadım suyu da çok seviyor anne sütü içiyor fazlaca hemen kabız zeytinyağı kuljaniyorum yok yinede anlamadım ne yapsam sizce
Pilav makarna yerken yaninda kayisi suyu falan koymayi denedin mi? 3-4 yasindan sonra geciyor bu durum diyorlar ama o kadar sure icin de dokyora gitmek sart galiba
Geçmiş olsun

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kuzun kayisi verebilirsin ya hosafini yada haslayim eline inan cok faydasi oluyor kabizliga
Veriyorum da kestigim zaman tekrar oluyor bir doktor yolu gözüktü bize 😒

Benim kızım da öyleydi doktora götürdüm şurup verdi kabız olduğu Zaman ölçeği ile veriyor bı kaç saat sonra ciş yapıyor
Çişini yapıyorda sert oluyor oda poposunu acıtıyor

Tüm sayfalar yüklendi.