Yine kızım😶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Yine kızım😶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,279 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine kızım😶
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızım çok kabız oluyor çorba içerse sorun yok ne zaman katı yese hemen kabız anlamiyom aksine çorba sevmiyor hep pilav makarna et gibi katı gıdalar yiyor napacam anlamadım suyu da çok seviyor anne sütü içiyor fazlaca hemen kabız zeytinyağı kuljaniyorum yok yinede anlamadım ne yapsam sizce

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızım çok kabız oluyor çorba içerse sorun yok ne zaman katı yese hemen kabız anlamiyom aksine çorba sevmiyor hep pilav makarna et gibi katı gıdalar yiyor napacam anlamadım suyu da çok seviyor anne sütü içiyor fazlaca hemen kabız zeytinyağı kuljaniyorum yok yinede anlamadım ne yapsam sizce
Ah abla çok çok geçmiş olsun aynı benim kızım 4 yaşına girdi hep kabız ben mahvoldumm artık yemek asla yemiyor iştah açıcı ilaçlar bile fayda etmiyor 🥺😞

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Gün kurusu erik kurusu hoşaf denesen belki faydası olur

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ne bilim anlamadım şimdi biri bana yemek yapsa ben otursam ohhhh 🤣🤣🤣 çok güzel olur
Aynen ya ben kendi pişirdiğim yemeği yemem aynısıni başkası yapsa yerim neden bilmiyorum
Şimdi kızım yine ağladı dedi kakami yapamıyorum klozet götürdüm besini açtım ikona ikona yaptı ter içinde kaldı kuşum 🥺

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Gün kurusu erik kurusu hoşaf denesen belki faydası olur
Oluyor canim yapiyom normale dönüyor ama tekrar kabız oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen ya ben kendi pişirdiğim yemeği yemem aynısıni başkası yapsa yerim neden bilmiyorum
Şimdi kızım yine ağladı dedi kakami yapamıyorum klozet götürdüm besini açtım ikona ikona yaptı ter içinde kaldı kuşum 🥺
Çok zor off

Tüm sayfalar yüklendi.