Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,926 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin kaç aylık canım. Bütün problemleri eşinle konuşuyor musun senin bu kadar bunaldığından haberi var mı. Erkekler söylemezsen dürtmezsen anlamazlar çünkü
Kesinlikle katılıyorum 👏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb canlar bugün oğlumu doktora götürdüm alerji testi ne hazır abur cubur yasak dedi gelelim asıl konuya ben çok yoruldum herşey koşmak tan herşeyi kendim halletmek ten eşim havar ha yok ben çok yoruldum sevgisizlik ten yalnızlık tan sürekli evde oturmakta nn anlayacağınız çok bunalım dayım kafayı yicem artık
Çok geçmiş olsun canım 🙄🥴bu eşlerin ilgisizligi hep sorun canım Bence eşinle karsilikli oturun bı konuşun Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Mrb canlar bugün oğlumu doktora götürdüm alerji testi ne hazır abur cubur yasak dedi gelelim asıl konuya ben çok yoruldum herşey koşmak tan herşeyi kendim halletmek ten eşim havar ha yok ben çok yoruldum sevgisizlik ten yalnızlık tan sürekli evde oturmakta nn anlayacağınız çok bunalım dayım kafayı yicem artık
Canim bazen erkekler yoğun iş temposunda bu tür gezmeye fakit ayıramıyor oglun büyükse koy arabasına gez bir kafeye git kendine bi kahve ısmarla bazen bazi şeyleri tek yapmakta iyi geliyor eşle güzel ama bazen ben tek de gezmekten zevk alıyorum

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Orası öyle cnm ama işte en azından çocuğu ile ilgilensin bana yine yeter

Evet cnm
Canim bazen erkekler yoğun iş temposunda bu tür gezmeye fakit ayıramıyor oglun büyükse koy arabasına gez bir kafeye git kendine bi kahve ısmarla bazen bazi şeyleri tek yapmakta iyi geliyor eşle güzel ama bazen ben tek de gezmekten zevk alıyorum
Yok valla eşin gereği yok ben çocuklarımla tatil yapicam o çalışsın para kazansın🤭🤣🤣

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bencede bazen o bana vakit ayirmayinca ben kendime vakit ayırıyorum yani en azından bı parka çık varsa bı arkadaş akraba al yanına bazen de eşlerden uzak kalmak iyi geliyo inan 🥰

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ya cnm oğlum iki yaşında eşime gideyim desem zor yani göndereceğini zannetmem inan et bazı seyleri bende özledim

Yok valla eşin gereği yok ben çocuklarımla tatil yapicam o çalışsın para kazansın🤭🤣🤣
😃Ne güzel sevindim senin adına darısı da bana otobüsle her yere gidemediği m için ehliyet tte yok zor yani evimin çevresinde aktif olacağım bir yer pek yok

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Bencede bazen o bana vakit ayirmayinca ben kendime vakit ayırıyorum yani en azından bı parka çık varsa bı arkadaş akraba al yanına bazen de eşlerden uzak kalmak iyi geliyo inan 🥰
Herşeyi eşle yapınca bu sefer insan sıkılıyor arkadaş ortamı da insana iyi gele bilir ben bazen arkadaşlarımla çıkıyorum farkli oluyor kendime geliyorum oğlum bir büyüsün nerelere gidicem 😁

Ca
Ya cnm oğlum iki yaşında eşime gideyim desem zor yani göndereceğini zannetmem inan et bazı seyleri bende özledim

😃Ne güzel sevindim senin adına darısı da bana otobüsle her yere gidemediği m için ehliyet tte yok zor yani evimin çevresinde aktif olacağım bir yer pek yok
Canim hemen kafeye gidiyim deme bugün oğlumu alıp parka gidiyim de 2inci günü markete gidiyim de 3 günü baska bir yere sürekli çıkmayınca eşlerde hemen tuafina gide biliyor ne kadinlar var 4 çocukla eşine gerek duymadin dünyanın diyer ucuna gidip geliyorlar bizd3 anca herseyi eşlerden bekleyelim

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.