Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,926 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki de cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde bayanları güçsüz görüyorlar ee nereye gidecek nasıl edecek gibisinden düşünüyorlar
Aynen öyle kadın olmak çok zor gerçekten

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Çocuğa baksak çalışamayız, çalışsak bakıcı zaten asgari ücret ne yiyeceğiz ne içeceğiz nasıl kira ödeyeceğiz.Ama adam ertesi gün olsa evlenip yuva kurup yeni çocuk yapıyor, bir de nedense yeni karılarına köpek oluyorlar.Hayat hiç adil değil.
Cok doğru söylüyorsun canim aynen anlattığın gibi bu erkek milleti keşke söyle birkaç günlüğüne onlar bizim yerimize geceler dünyanın kaç bucak olduğunu gorseler keşke onlar bize muhtaç kalsalar anlasalar anyayi konyayi

Çocuğa baksak çalışamayız, çalışsak bakıcı zaten asgari ücret ne yiyeceğiz ne içeceğiz nasıl kira ödeyeceğiz.Ama adam ertesi gün olsa evlenip yuva kurup yeni çocuk yapıyor, bir de nedense yeni karılarına köpek oluyorlar.Hayat hiç adil değil.
[/QU çok doğru söylüyorsun canim bende senle ayni fikirdeyim keşke söyle erkekler bisiz yerimize bikacgunlugune yer degistirsekde gorseler bizim necektigimizi onlar bizim yerimizde olsa bizim çektiğinizi onlar 1 gun çekmezler neyazikki erkekler nankör eşinin kıymetini bilmiyorlar

[/QU çok doğru söylüyorsun canim bende senle ayni fikirdeyim keşke söyle erkekler bisiz yerimize bikacgunlugune yer degistirsekde gorseler bizim necektigimizi onlar bizim yerimizde olsa bizim çektiğinizi onlar 1 gun çekmezler neyazikki erkekler nankör eşinin kıymetini bilmiyorlar

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.