Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,956 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel dedin valla
Tabiki de cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkinin ailesi uzakta pek de karışmazlar ama erkek milleti kendisi de genelde öyle hele bir de kız çocuğuysa nasıl olsa yeni birini bulamazsın kaldın bana gibi geliyor
Birde bayanları güçsüz görüyorlar ee nereye gidecek nasıl edecek gibisinden düşünüyorlar

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
😘😘😘 benim oğlumda 6aylik biz kadinlar herşey yapariz ama niye erkeklere agzimizi büküyoz anlamiyorum bazen onlarında kulağından tutup götürmek lazim bir akşam yemeği için çok bizsiz gezmeye alışmasınlar

Y
Yok canim ben bilmiyorum
Ben sürmeyi biliyorum ehliyetim de var ama ne yazikki arabam yok fakirliğin gözü kör olsun 😂😂😂

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki de cnm

Birde bayanları güçsüz görüyorlar ee nereye gidecek nasıl edecek gibisinden düşünüyorlar
Çocuğa baksak çalışamayız, çalışsak bakıcı zaten asgari ücret ne yiyeceğiz ne içeceğiz nasıl kira ödeyeceğiz.Ama adam ertesi gün olsa evlenip yuva kurup yeni çocuk yapıyor, bir de nedense yeni karılarına köpek oluyorlar.Hayat hiç adil değil.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben sürmeyi biliyorum ehliyetim de var ama ne yazikki arabam yok fakirliğin gözü kör olsun 😂😂😂
🤣🤣Aman eşine söylede alsın bir tane

Çocuğa baksak çalışamayız, çalışsak bakıcı zaten asgari ücret ne yiyeceğiz ne içeceğiz nasıl kira ödeyeceğiz.Ama adam ertesi gün olsa evlenip yuva kurup yeni çocuk yapıyor, bir de nedense yeni karılarına köpek oluyorlar.Hayat hiç adil değil.
Aynen öyle benim ablam vefat etti çocuğu var bı tane kocası gitti evlendi kadın nasıl yaşıyor benimde bacım rezildi hep 😏😏şimdi onları görünce dik duruyorum onun için

Aynen öyle benim ablam vefat etti çocuğu var bı tane kocası gitti evlendi kadın nasıl yaşıyor benimde bacım rezildi hep 😏😏şimdi onları görünce dik duruyorum onun için

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣Aman eşine söylede alsın bir tane

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun .Neden yaptıklarını anlamıyorum ama geneli böyle.Ya da kadınlar buldumcuk olup nispet yapıyor içlerini bilemeyiz tabii.

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Mrb canlar bugün oğlumu doktora götürdüm alerji testi ne hazır abur cubur yasak dedi gelelim asıl konuya ben çok yoruldum herşey koşmak tan herşeyi kendim halletmek ten eşim havar ha yok ben çok yoruldum sevgisizlik ten yalnızlık tan sürekli evde oturmakta nn anlayacağınız çok bunalım dayım kafayı yicem artık
Kendine uğraş bulsan belki sıkıntın geçer Allah gönül ferahlığı versin,❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar