Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,820 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Benimki de bi ara aynı öyle olmuştu ille çocuk çocuk başımın etini yiyordu sonra taşınmak istedi ben kabul etmedim tek derdi ailemden ayırmaktı beni sonra seninki gibi aynı şeyleri yaptı bana uyandırırdım ne uyandırıyorsun derdi uyandırmasam niye uyandırmadın derdi ben de yanına yatayım beraber tv bakalım derdim niye sıkışalım sığmazsın sen buraya derdi öyle kilolu biri de değilim yani salonda uyumaya tersleyip durmaya başladı en son dayanamadım azar yemeye terslenmeye babamın evine geldim bi kere bile gelmedi biliyor musun hadi dön diye meğerse başka kadın bulmuş o ara
Allah Allah ee sonra nasıl düzeldi n peki sen bunu nasıl anladın cnm Allah bunların belasını versin valla ya

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah ee sonra nasıl düzeldi n peki sen bunu nasıl anladın cnm Allah bunların belasını versin valla ya
Ben iş falan buldum işte artık önüme bakıyordum bi günü geldi pişmanım falan dedi işte ailem de kabul edince tekrar barıştık 3-4 ay sonra da hamile kaldım.Doğum yaptıktan 2 ay sonra kadın bana instagramdan mesaj attı da öyle itiraf etmek zorunda kaldı ama benim için iş işten geçmişti bilseydim affetmezdim.O kadının da daha önce aradığını görmüştüm o zaman da hamileydim bana koca kadın işyerinden demişti istersen tanıştırayım falan demişti.Şimdiye de bakarsan gram güvenmiyorum ne yaparsa yapsın umurumda da değil, kendi kafama göre hayatımı yaşıyorum o sadece destek oluyor bebek konusunda

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Allah bil
Ben iş falan buldum işte artık önüme bakıyordum bi günü geldi pişmanım falan dedi işte ailem de kabul edince tekrar barıştık 3-4 ay sonra da hamile kaldım.Doğum yaptıktan 2 ay sonra kadın bana instagramdan mesaj attı da öyle itiraf etmek zorunda kaldı ama benim için iş işten geçmişti bilseydim affetmezdim.O kadının da daha önce aradığını görmüştüm o zaman da hamileydim bana koca kadın işyerinden demişti istersen tanıştırayım falan demişti.Şimdiye de bakarsan gram güvenmiyorum ne yaparsa yapsın umurumda da değil, kendi kafama göre hayatımı yaşıyorum o sadece destek oluyor bebek konusunda
Allah bildiği gibi yapsın onu işte biz kadınların elinde mesleği olmalı bunlara muhtaç olmamak lazım valla ya üzüldüm senin için rabbim kötü insanlarda n korusun inşallah canım bebeğine ve sana her daim mutluluk huzur getirsin inşallah 🥰😍 şuanda çalışıyor musun peki

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Allah bil
Allah bildiği gibi yapsın onu işte biz kadınların elinde mesleği olmalı bunlara muhtaç olmamak lazım valla ya üzüldüm senin için rabbim kötü insanlarda n korusun inşallah canım bebeğine ve sana her daim mutluluk huzur getirsin inşallah 🥰😍 şuanda çalışıyor musun peki
Ben zaten çalışıyordum da pandemiden dolayı ücretsiz izne çıkardılar işten çıkarmak yasaktı ya sonra da istifa ettirdiler çıkaramayınca öyle olunca depresyona girdim ben iş bulamadım pandemiden kimse almadı, işim yokken de bebek istemedim önce iş bulmak istedim sonra da her şey tepetaklak oldu işte bu erkek milleti de azıcık sıkıntıya girdi mi zaten erkekliğini kanıtlamak için başka kadına koşuyor 🤦🏻‍♀️

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben zaten çalışıyordum da pandemiden dolayı ücretsiz izne çıkardılar işten çıkarmak yasaktı ya sonra da istifa ettirdiler çıkaramayınca öyle olunca depresyona girdim ben iş bulamadım pandemiden kimse almadı, işim yokken de bebek istemedim önce iş bulmak istedim sonra da her şey tepetaklak oldu işte bu erkek milleti de azıcık sıkıntıya girdi mi zaten erkekliğini kanıtlamak için başka kadına koşuyor 🤦🏻‍♀️
Hmm rabbim yardımcın olsun cnm sende sıkma cnn o kaybeder emin ol erkeklik öyle birşey zannediyorlar ee hayatlarında ne gördüler ki Allah için aile burda çok önemli yani yetiştirmek ahlak çok önemli

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Keşke erkekliklerini kanıtlamak yerine adamlıklarını kanıtlasalar

Tüm sayfalar yüklendi.