Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,820 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Önce bana işi bırak dedi durdu sonra çocuk demeye başladı sonra taşınalım dedi sonra terslemeye başka odalarda yatmaya ilgilenmemeye falan başladı sonra dalga geçmeye başladı seninki de aynı gibi
Öyle ama yapacağını zannetmem ben dişi mi ona geçirdim yaparsa hayatının hatasını. Yapar

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki de güvenmiyorum ama yapmaz zannetmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun ama yine de kendini eve kapatma ders alacağım falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam nasıl manevi olarak güçleneceğine inanamayacaksın insana bambaşka bir güven geliyor bu yaşadıkların var ya emin ol umurunda olmayacak

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kendimce birşey yaoacagiminsallaj canım ek trfihleri bekliyorum birde iş başvurueu yaptım onu bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun ama yine de kendini eve kapatma ders alacağım falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam nasıl manevi olarak güçleneceğine inanamayacaksın insana bambaşka bir güven geliyor bu yaşadıkların var ya emin ol umurunda olmayacak

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Asıl eşlerinizin sizin kıymetinizi bilmesi lazım böyle eş mi olur ya böyle insanın kıymeti mi olur . Benim eşim bana böyle yapacak cidden ya ben giderm ya o o kadar da netim oda bilir bunu kendinizi bu kadar ezdirmeyin
Ezdirme olmuyor iste o özetle bir erkek 9yle yapıyor cunki ben seni istemiyorum hayatımda defol git demesi oluyor kısacası ben bıraktım gitdim ne bebeyi niye soruyor nede arıyor beni

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ezdirme olmuyor iste o özetle bir erkek 9yle yapıyor cunki ben seni istemiyorum hayatımda defol git demesi oluyor kısacası ben bıraktım gitdim ne bebeyi niye soruyor nede arıyor beni
O zaman net olrqk seni ve o karnında ki bebeği haketmiyor onun peşinde koşmak sadece sana ve bebeğine eziyet canım rabbim bazı şeyleri böyle baştar gösteriyor sadece anlamamız lzım

Tüm sayfalar yüklendi.