Ben eşimle 6 yıllık ewliyim eşimden en qicik kaptiqim şey uyuya kaldiqi yerde uyandirdiqimda baqirmasi

kalk yataqa qidelim desem kalkar oturumun üstüne qelir diqer tarafa dewrilir bidaha kalk dediqimde yaw kalktmya körmüsün der

bide soylediqimde yok heri öyle der inanmaz, bi oldu iki oldu. Yine buna kalk dedm kalkmadi wideoyu açtım kalk dedim çık qit dedi nereye qideyim nere qidersen qit beni rahat bırak tmm diyorum kör qibi hala kalk diyosun dedi oylemi beni sewmiyomsun yani dedim şu yaptqin ismi böyle adammi sewlir dedi.

Ben ne diyorum adam ne diyor neyse bıraktım qittim yatmaya sabaha karşı üşütmüş koşa koşa yataqa qeldi way zilli beni kaldrmams qelms yatms dedi uykum ayiktr duyuyorm sabah kalktım niye qeldin dedm sen beni niye kaldrmadn qiz dedi bide tripleniyor söyledim bana soylediklerni inkar ediyo açtım wideoyu izlettim nasıl bi mahcup Allahm anlatamam.

oqun buqundr düzeldi dikkat ediyor yada yine basladqnda wideoya çekiyorum bak sonra özür özr diye dolanma diyorum.

Yani belki kendisini çekip qeri kendisine izletrsen belki bi etkisi olur kuşum kendisini tanır