Yoruldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Yoruldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,555 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kocamın beni asalamasina söyledikleriyle beni kırmasindan bugün söz verip sözünü tutmamasindan Tabiri caizse dengesiz olmasından yoruldum sıkıldım bı söylediği diyerini tutmuyo her konuşmada muhakkakki tartışma kavga cikartiyo gerçekten çok yoruldum artık konuşunca çok konuşuyorsun susunca yine ne oldu da susup oturuyorsun gülünce delimisin ne herşeye guluyosun ağlayınca hergun Ayy yine başladın salya sümük
ağlamaya diyo gerçekten artık dün gece patladim bende bı bağırdım benimle muhattap olma konuşma yanıma yaklaşma sen dengesiz birisin senin gibi dengesizi ni gormedim dengesiz dedim kapıyı kapattım geçtim salona sabah işe giderken suratına bile bakmadım sizinde eşleriniz böylemi yoksa dünyada bitaneydi oda banami rast geldi 🤔🤔🤔🤔
Hiç umursama canım kendi ezik seni de ezmeye çalışıyor seni eleştirip aşağılamaya çalışıyor kendini üstün görmek için onun psikolojisi bozuk hiç moralini bozma çocukların ve sen daha değerlisin unutma çok öpüyorum seni

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Hiç umursama canım kendi ezik seni de ezmeye çalışıyor seni eleştirip aşağılamaya çalışıyor kendini üstün görmek için onun psikolojisi bozuk hiç moralini bozma çocukların ve sen daha değerlisin unutma çok öpüyorum seni
Canımsın bende öpüyorum seni bana moral verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dün geceden beri başıma ağrı girmiş bı yandanda bebeğimin ateşi çıkmış iyicene moralim bozulmuş biyandan kocanın söyledikleri öbür yandan bebeğimin ateşinin yükselmesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki ne trip ceker ne goz yasi nede naz birsey oldumuda özür de dilemez sadece oturup konusur benimle ne uzerinde tartisiyosak konusma bitince varmi baska bir sorun der yok derim iyiz yani der ewet derim konu boyle kapanir kavga ilk başlarda bizde yapıyorduk butun aileler yan yana alt uste oturdugumuzdan biz barissak onlarin kavgalari bitmiyordu o zamandan beride konusup cozme karari aldik elbet bagirisiyorux ama sesimiz yukselince sus sus duyucaklar simdi neyse boswer bi kahve yapayim konusalim diyoruz 🤣
Vallahi çok iyiymiş buu 👍👍👍

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok ilgi gösterirdim eşim TV izlerdi ben eşimi izlerdim özel gün olmadan hediyeler alırdım hergun güzel güzel mesajlar atardim aksam olsunda eşim gelsin diye dört gözle beklerdim akşam eşim gelirdi en ufak şeyden misal salata yapmamisimda cacik yapmisim kızar bağırır o günümü zehir ederdi bende artık ilgimi kestim ne sohpet ediyodum nede konuşuyodum ama yine aynı ilgi göstersemde gostermesemde aynı benim kocam çok çabuk sinirlenir sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz gözü hiç bişey görmez benimde pskolojimi bozdu dün patladım valla yeter yaa dengesizmisin sen bence öylesin dengesiz dedim

Anam benimki barışmak içinde bişey yapmiyo bende umursamıyorum artık onu doğrusu hiç umrumda değil 😏ama yaptığı seylerede gıcık oluyorum

Anam benimki barışmak içinde bişey yapmiyo bende umursamıyorum artık onu doğrusu hiç umrumda değil 😏ama yaptığı seylerede gıcık oluyorum

Napim gülüm bendemi bosasam adamı 🙈🤗😬
Olabilir 😂😂😂😂

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Benimki ne trip ceker ne goz yasi nede naz birsey oldumuda özür de dilemez sadece oturup konusur benimle ne uzerinde tartisiyosak konusma bitince varmi baska bir sorun der yok derim iyiz yani der ewet derim konu boyle kapanir kavga ilk başlarda bizde yapıyorduk butun aileler yan yana alt uste oturdugumuzdan biz barissak onlarin kavgalari bitmiyordu o zamandan beride konusup cozme karari aldik elbet bagirisiyorux ama sesimiz yukselince sus sus duyucaklar simdi neyse boswer bi kahve yapayim konusalim diyoruz 🤣
Ben eşimle 6 yıllık ewliyim eşimden en qicik kaptiqim şey uyuya kaldiqi yerde uyandirdiqimda baqirmasi 😒 kalk yataqa qidelim desem kalkar oturumun üstüne qelir diqer tarafa dewrilir bidaha kalk dediqimde yaw kalktmya körmüsün der 😅 bide soylediqimde yok heri öyle der inanmaz, bi oldu iki oldu. Yine buna kalk dedm kalkmadi wideoyu açtım kalk dedim çık qit dedi nereye qideyim nere qidersen qit beni rahat bırak tmm diyorum kör qibi hala kalk diyosun dedi oylemi beni sewmiyomsun yani dedim şu yaptqin ismi böyle adammi sewlir dedi. 🤣 Ben ne diyorum adam ne diyor neyse bıraktım qittim yatmaya sabaha karşı üşütmüş koşa koşa yataqa qeldi way zilli beni kaldrmams qelms yatms dedi uykum ayiktr duyuyorm sabah kalktım niye qeldin dedm sen beni niye kaldrmadn qiz dedi bide tripleniyor söyledim bana soylediklerni inkar ediyo açtım wideoyu izlettim nasıl bi mahcup Allahm anlatamam. 🤣🤣 oqun buqundr düzeldi dikkat ediyor yada yine basladqnda wideoya çekiyorum bak sonra özür özr diye dolanma diyorum. 🤭 Yani belki kendisini çekip qeri kendisine izletrsen belki bi etkisi olur kuşum kendisini tanır
Zaten en sonunda bana söylediklerini vidyoya çekip mahkemede lehime kullanacam görür o ozaman 🤔😜

Sonunda bu olacak zaten mahkeme 😬🤪

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kocamın beni asalamasina söyledikleriyle beni kırmasindan bugün söz verip sözünü tutmamasindan Tabiri caizse dengesiz olmasından yoruldum sıkıldım bı söylediği diyerini tutmuyo her konuşmada muhakkakki tartışma kavga cikartiyo gerçekten çok yoruldum artık konuşunca çok konuşuyorsun susunca yine ne oldu da susup oturuyorsun gülünce delimisin ne herşeye guluyosun ağlayınca hergun Ayy yine başladın salya sümük
ağlamaya diyo gerçekten artık dün gece patladim bende bı bağırdım benimle muhattap olma konuşma yanıma yaklaşma sen dengesiz birisin senin gibi dengesizi ni gormedim dengesiz dedim kapıyı kapattım geçtim salona sabah işe giderken suratına bile bakmadım sizinde eşleriniz böylemi yoksa dünyada bitaneydi oda banami rast geldi 🤔🤔🤔🤔
Benimde eşim bazen öyle kuzum ya

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Gulum bende kolay kolay ağlamazdım takı eşimi taniyincaya kadar Tanidiktan sonra hep ağladım ben güldüğüm zaman delimisin yine guluyon diyo

KOca 11 sene oldu konuştum herzaman da konuşuyom Anlamiyo

Ben bundan bi sene önce konuşmazdim akşam gelirdi yemeğini verirdim çayını verirdim geçerdim ben bı köşeye bazende odama o da TV izlerdi sonra gelir döner aekasini yatarsi hiç bikere bile demediki senin neyin var yaa önceden konuşmak için can atardin şimdi ne olduda kouşmuyosun demedi
Odun herif 🤨🤨 dengesiz harbiden kaz kafalı o seni önemsemiyor ya sende onu önemseme o dengesizse sende ona karşı dengelerini boz bunlar bundan anlar bunlar normal ilişki ne bilmezler az değer ver kendilerini bir halt sanarlar ondan köpek yerine koyma ciddi diyorum kendine mesgaleler bul çevre edin bak o öküz nasıl diyecek ki nerde benim ilgim nerde benim sevgim çünkü kaybetmeden bilmezler birşeyin değerini peşinden koşmadan anlamazlar kıymetini 🤨🤗 Allah'ım yardımcın olsun

Aynen öyle kendisindeki aşağılık duygusunu karşısındakini ezikleyerek bastırmaya çalışıyor. Tam ezik hareket aşağılama küçük görme bunlar kendisinde olmayan şeyleri elde etme yükselme çabaları bu tipleri eşek yerine koyunca akillaniyorlar 😅 benim eşimde beni eziklemeye çalıştı ilk evlendiğimiz zamanlar ama yemedi çünkü ben ondan her konuda daha üstünüm bilgim,çevrem herşeyim ondan daha üstün hiçbir şey beceremez herşeyi bana sorar ben yaparım ben yönetirim. Erkekler hep aynı yani

Son düzenleme:

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank

Zaten en sonunda bana söylediklerini vidyoya çekip mahkemede lehime kullanacam görür o ozaman 🤔😜

Kiz Allah etmesin insaAllah düzelir 🙄😏🤭

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Senin hayvan kocan bulmusta bunuyor ona hakaret etsen çirkef olsan oynak olsan afedersin senden kıymetlisi olmaz Allah bilir ailesine saygıda kusurda etmiyorsun dur bazı erkekler hayvan işte iyilikten anlamıyor sic ağzına bak senden iyisi olmaz o deliyse sen zir deli ol

Tüm sayfalar yüklendi.