Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlıklı beslenin. Üreme potansiyelinizi maksimum seviyeye çıkarmak için sağlıklı bir beslenme biçimini benimsemek önemli. ...
Hafif egzersiz. ...
Bilinçaltını rahatlatın. ...
Hayal edin. ...
Güvenli seks yapın. ...
Sigarayı bırakın. ... canım internetten baktım bunlar çıktı belki bunlar da işine yarayabilir ...
Canım soğan kürü çok ise yarıyor faydasını göreceksin eminim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağlıklı beslenin. Üreme potansiyelinizi maksimum seviyeye çıkarmak için sağlıklı bir beslenme biçimini benimsemek önemli. ...
Hafif egzersiz. ...
Bilinçaltını rahatlatın. ...
Hayal edin. ...
Güvenli seks yapın. ...
Sigarayı bırakın. ... canım internetten baktım bunlar çıktı belki bunlar da işine yarayabilir ...
canım benim evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı bu soğan kürünü 2-3 ay denedim adetim her ay günü gününe hatta saati saatine oluyordu ve evlendikten sonra bir buçuk sene çocuğum olmadığı soğan kürü sayesinde çocuğum oldu ama düzenli kullanmam lazım faydasıçok var sadece çocuk için değil yumurtalıklarda temizliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
canım benim evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı bu soğan kürünü 2-3 ay denedim adetim her ay günü gününe hatta saati saatine oluyordu ve evlendikten sonra bir buçuk sene çocuğum olmadığı soğan kürü sayesinde çocuğum oldu ama düzenli kullanmam lazım faydasıçok var sadece çocuk için değil yumurtalıklarda temizliyor
Bence hiç kür falan uğraşmayın kürler herkese iyi aynı etki vermez. vakitte kaybetmeyn araştrma hastanesi yada ünvrste hastanelerinin infertilite bölümleri var oraya gidin orda zaten size yol gösterirler doktorlarmz bu konılarda iyi yardmcı oluyolar tıp ilerlemiş durumda çnkü.