Yürümek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yürümek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yürümek
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim bir yaşına girdi ama hala yürümek istemiyor korkuyor gibi birde parmak uçIarına basıyor böyle olan var mı varsa neler yaptınız bu konuda

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar bebeğim bir yaşına girdi ama hala yürümek istemiyor korkuyor gibi birde parmak uçIarına basıyor böyle olan var mı varsa neler yaptınız bu konuda
Parmak ucu yürüdükçe düzelir iki yeğenimde oyledi parmak ucunda yürüyordu yürüdükçe düzeldi korkmasıda normal tam güvenmiyor koltuklara tutunarak yürütün iki kolarından tutarak yürütün ama oda zamnla geçer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Parmak ucu yürüdükçe düzelir iki yeğenimde oyledi parmak ucunda yürüyordu yürüdükçe düzeldi korkmasıda normal tam güvenmiyor koltuklara tutunarak yürütün iki kolarından tutarak yürütün ama oda zamnla geçer
Bide bildigim kadarıyla 2 yada 3 yaşına kadar yümede hala sıkıntı çekiyorsa sorun olur diye biliyorum o yüzden korkma

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Bide bildigim kadarıyla 2 yada 3 yaşına kadar yümede hala sıkıntı çekiyorsa sorun olur diye biliyorum o yüzden korkma
Öyle yapıyor genelde ama şuan yeni bır yaşına girdi geçer diyorlar genelde

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ayn geçer allahın izniyle sıkıntı yapma hatta bazıları camı havlusunda mi yürütüyolar hatta sey bi kaç kelme soyleyip yürmeye bırakıyolar işte bu cumaya yürüsün gibi sözler falan onu tam bilmiyorum ama araştırsan çıkar öyel yapıp işe yaradı diyen de duydum

Ayn geçer allahın izniyle sıkıntı yapma hatta bazıları camı havlusunda mi yürütüyolar hatta sey bi kaç kelme soyleyip yürmeye bırakıyolar işte bu cumaya yürüsün gibi sözler falan onu tam bilmiyorum ama araştırsan çıkar öyel yapıp işe yaradı diyen de duydum
Ama daha minicik ya yeni bir yaşında diyon gün geçtikce yürür acele etme

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben de sen gibi endişeleniyordum 1 yaşını geçtikten 1 hafta sonra yürümeye başladı parmak ucundaydı düzeldi.Ben iş yaparken mecburen yürüteçe koyuyordum sen de koyduysan ondan oluyor diyorlar

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Ama daha minicik ya yeni bir yaşında diyon gün geçtikce yürür acele etme
Evet onı bende duydum cnm inşallah senin bebek nasıl sen nasılsın

Ben de sen gibi endişeleniyordum 1 yaşını geçtikten 1 hafta sonra yürümeye başladı parmak ucundaydı düzeldi.Ben iş yaparken mecburen yürüteçe koyuyordum sen de koyduysan ondan oluyor diyorlar
Evet cnm mecbur koydum inşaallah darısı bize

Evet cnm mecbur koydum inşaallah darısı bize

Tüm sayfalar yüklendi.