33.hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Muhammed'in Annesi tarafından oluşturulan 33.hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,447 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 33.hafta
Konbuyu başlatan Muhammed'in Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Allah mı söyletiyor kız prenses yazmışsın benim oğluma 😂 önüne gelen kız diyor şimdi çocuğa 😂😂
Aaaa hiç farkında degilim 🤦‍♀️ beni de dogasıya kadar erkek diye biliyorlarmış 😄 Bi dogmuşum kız herkes şok olmuş. Bide doktorum da İzmirin en iyi doktoruymuş şuan bile özel muayenesi var adam hala tanınıyor o halde bile erkek demişler ama kız çıktım 😄🤦‍♀️ gerçi şimdi teknoloji ilerledi ama yine de belli olmaz 😄😀🙂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aaaa hiç farkında degilim 🤦‍♀️ beni de dogasıya kadar erkek diye biliyorlarmış 😄 Bi dogmuşum kız herkes şok olmuş. Bide doktorum da İzmirin en iyi doktoruymuş şuan bile özel muayenesi var adam hala tanınıyor o halde bile erkek demişler ama kız çıktım 😄🤦‍♀️ gerçi şimdi teknoloji ilerledi ama yine de belli olmaz 😄😀🙂
Teknoloji ilerledi de ne oldu sanki kuzum 😂😂 daha bundan 3 4 yıl önce kuzenime hep kız dediler çocuk erkek çıktı 😂😂. Aman Kayra ters köşe yapmasın bir sürü erkek kıyafeti aldım 😂😂

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Teknoloji ilerledi de ne oldu sanki kuzum 😂😂 daha bundan 3 4 yıl önce kuzenime hep kız dediler çocuk erkek çıktı 😂😂. Aman Kayra ters köşe yapmasın bir sürü erkek kıyafeti aldım 😂😂
😀 Belli olmaz saglıklı olsun da paşamız. Dogum yapınca iyi oldugun zaman hemen yaz haberimiz olsun aşırı merak ediyorum hep aynı şeyleri yaşadık ya yine dogum yapıcakmışım gibi geliyor heyecanlanıyorum :)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
😀 Belli olmaz saglıklı olsun da paşamız. Dogum yapınca iyi oldugun zaman hemen yaz haberimiz olsun aşırı merak ediyorum hep aynı şeyleri yaşadık ya yine dogum yapıcakmışım gibi geliyor heyecanlanıyorum :)
Tabiki hemen yazarım kuzum merak etme doğuma Elimde telefonla girerim gerekirse benden beklenir böyle manyakliklar 😂😂

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Dün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir 💬 🌝
Ben gittim ben onlara sordum bu ney onlar bana sordu suyunmu diye😂 idrar kan testi vermiştim kan için birşey demedi idrarda enfeksiyon çıkmış ama ne ilaç verdiler nede başka birşey🤷🏻‍♀️ şimdilik bendede sıkıntı yok 33 haftaya girdik bu gün ağrı ve kasılmalarım oluyo oda yorgunluktan sanırım🤦kızım hiç durmayıp evi dağıttığı için boş duramıyorum son durum bu🤰🏻

Tüm sayfalar yüklendi.