Acil cevap lütfenn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcuu tarafından oluşturulan Acil cevap lütfenn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,444 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil cevap lütfenn
Konbuyu başlatan Burcuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Burcuu

Hanife Şeyan

Kayıtlı Üye
rank
10 gün gecikmem vadı canım doktora gidicektim yarın kan testi yaptırmaya bugun sabah kanama olunca adet oldum dedim akşamda böyle bişey geldi kanla anlamadım canım çevremdekiler bebğe benziyo düşük yaptın diyolar ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilemiydim değilmiydim bilmiyorum ki canım gitmemiştim doktora dhaa

Hamilemiydim değilmiydim bilmiyorum ki canım gitmemiştim doktora dhaa
Canım hamile bile olsan o kadar sert olmaz ki daha çok yeni çünkü muhtemelen adetin geciktiği için pıhtılaşmış kanın ama için rahat etsin acile gitmelisin

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bilgili anneler adet oldum sandım ama bebge benzeyen bişey düştü sizce ne bu
Ay bilemedim kuzum ya inşallah bebek değildir. Gebelik var da düşük yaptıysan eğer kanda yine çıkıyor. Beta hcg yüksek çıkıyor normale dönmüyor hemen değerler o yüzden belli oluyor düşük olup olmadığı. Haber ver sonucu alınca canım

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm inşalla düşük değildir 😣
Sağol canım amin inşallah değildir ☹️

Geçmiş olsun anım inşallah düşük degildir
Sağol canım amin inşallah değildir ya ☹️

Ay bilemedim kuzum ya inşallah bebek değildir. Gebelik var da düşük yaptıysan eğer kanda yine çıkıyor. Beta hcg yüksek çıkıyor normale dönmüyor hemen değerler o yüzden belli oluyor düşük olup olmadığı. Haber ver sonucu alınca canım
Tamam canım vericem haber inşallah değildir canım bakalım görücez ilk defa böyle oluyo

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben altı hftalik düşük yaptım bildiğin bir 10 cm uzunlugund beyaz et parçası uçuda yuvarlk et parçasıydı bilemedim şimdi bu gecikmene göre çok ufak doktor hemen gidersen kanda bilirler dusukmu degilmi
Canım geçmiş olsun bende senin gibi oldum maalesef düşük o benimde 5 hafta düşük oldu gece kanamam geldi bilmedim ilk defa hamile kaldım kan geldiği keşke gitsem hastaneye diye yarin oldu gittim saatlerce bekletildim taki öğleden sonra düşük yapana kadar ilk müdahale etmediler insan bir kan için niye 2 3 saat bekletiliyor önlem alsaniza ne işiniz var sözde doktorlar kandan sonra ultrasyon yeni baktı tam o dk kesem inmişti gözükmüyor dedi hastanede ultrason var bize dedi ultrasyon yok eski adet bakyrm mecbur baktım millet nasıl yalan konuşur var olan şeyi yok dedi kandan sonra yeni gönderdi onlar yüzünden gitti bebeğim

Tüm sayfalar yüklendi.