Acil Kalpte Parlaklik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ilkemys tarafından oluşturulan Acil Kalpte Parlaklik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,681 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil Kalpte Parlaklik
Konbuyu başlatan Ilkemys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Canım 23 haftalıktim bana da öyle dedi üniversite araştırmada detaylı ultrason da kardiyoloji baktırdım var ama düzelir dedi bi ay sonra gittim kapanmış dediler dua et aklına bişey getirme sağlıkla doğar inşallah bu arada cuma günü doğum yapicam inşallah 🥰🥰
Allah kurtarsın.allah yardımcın olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
23+6 haftalik hamileyim bugün perinatolojiye gittim doktor sadece kalpte hafif parlaklik gördüğünü söyledi bu da down sendromlu bebeklerde olabileceğini söyledi hersey Allahtan ama aklımı düşünceler sardı sivi alımını da kabul etmedim daha önce böyle biseyle karşılaşan anneler var mi 🙄
Canım inşallah bişey yoktur

23+6 haftalik hamileyim bugün perinatolojiye gittim doktor sadece kalpte hafif parlaklik gördüğünü söyledi bu da down sendromlu bebeklerde olabileceğini söyledi hersey Allahtan ama aklımı düşünceler sardı sivi alımını da kabul etmedim daha önce böyle biseyle karşılaşan anneler var mi 🙄
Bunu duymayan anne adayı var mı bilmiyorum ya yada doktorlar belli başlı kelimeleri ezberlemiş ye herkese aynısını mi söylüyorlar acaba. Klasik kalpte parlaklık var, kalpte delik var , yok efendim 2 hafta inden gidiyor 3 hafta geriden geliyor down sendromu burun kemiği yok bilmem ne herkese aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Ne kadar can sıkıcı ya şu annelere 9aylik süreci zehir etmek için herkes Elele vermiş sanki.
Kalpte prlaklik neymiş neden olurmuş diye sorsan sebebi bilinmiyor diyecek tedavisi desen amniyosentez diyecek yada kan alıp yurtdisina gönderelim diyecek dediklerini yaptırmıs olsan sonra tedavisi ney desen tedavisi yok diyecek. İnsana kendini çaresiz hissettirmekten başka birşey değil.
Bu saçmalıklar bı bizde var yurtdışında yaşayan akrabalarıma konuşuyorum da onlar biz 2 yada 3 defa gidiyoruz hastane ye diyor. Onlarda bu saçmalıklar bı kenara dursun istek üzerine sezeryan bile yokmuş ya mecburi durumlar haricinde normal doğuma teşvik ediyorlarmış en sağlıklısı o diye

Tüm sayfalar yüklendi.