Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,555 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
Onu sen mi demiştin bana kuzum biri demişti burada da bakmıştım takibe aldım hatta Instagram da. Kitaplarını almaya niyetlendim de almadım daha
Yok canım ben demiştim Ben aldım canım 🤭😄yeni aldım ama daha okumadım malum benim bebekle okumak biraz zor gündüz ikimiz uyuyoruz gece dolaniyoruz . İşe yarar mı bilmem 😄en son kitabını aldım şöyle bı göz gezdirdim cinsel çapa felan var bakalım denicez ise yaricakmi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım ben demiştim Ben aldım canım 🤭😄yeni aldım ama daha okumadım malum benim bebekle okumak biraz zor gündüz ikimiz uyuyoruz gece dolaniyoruz . İşe yarar mı bilmem 😄en son kitabını aldım şöyle bı göz gezdirdim cinsel çapa felan var bakalım denicez ise yaricakmi 😂😂
Ben dememistim kuzum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Ben dememistim kuzum
Sen dene bakalım faydası olursa haber ver bende alayım. Gerçi ben adamı görmüyorum ki çapalama yapayım 😂😂

Sen dene bakalım faydası olursa haber ver bende alayım. Gerçi ben adamı görmüyorum ki çapalama yapayım 😂😂
Tamam canım ben bı capalayayim 😂😄😄😄😄söylerim ise yararsa .tuzlu su felan var ama biz denize de gitsek pek faydası olacağını sanmıyorum😅😅😅

Benim çok şükür anlayışlı kocam da tek sıkıntımız romantiklik ve kıskançlık markete bile yollamaz yalnız 🤦biyere onsuz gidince makyaj yapma der 😅bı değişik yani ilk evlendigimizde çiçek felan alırdı sonrasında adama bı hal oldu içine odun kaçtı 😂😄

Son düzenleme:

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Ben dememistim kuzum
Cinsel çapa hep aynı yere yapicam missin unutma canım ben tuzlu su dedi ya onu yaptım bı rahatlama oluyor sanki ama geç saatte yap diyor ya ben yemek yap ev temizle en son banyo yapıyorum öğlen yani bı etki olmadı sadece psikolojik bı rahatlama gibi hissediyorum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ay rabbime şükür bende de bu tarz bikoca yok. Zqten tahammülde edemezdim heralde die düşünüyorum. İşten eve evden işe. Ewinw de sadıktır tam aradıgım kocayı bulmuşum 😂Arkadası bile yok bana der sen cocuklarım bana arkadas baskasına lüzum yok. ❤️

Kızlar ne de olsa kasımızdaki erkek ve bizden fiziken güçlü bunu bilyoruz. Yine de fazla üstlerine gitmeyelim tmm konusalım hakkımızı arayalım ama bagırıp cagırıo onları cinnetin eşigine sürüklemeyelim. Erkekler cabuk köpürür bilyosunuz ve yine bilyosunuz ki bu tartısmaların sonucunda anlık öfkesine yenilip ailesini öldüren erkekler de var. Lütfen tartısırken kocalarımızı o haddeye de getirmeyelim. Dikkatlice hakkımızı arayalım. Konu hararetlenince susalım o anlık. Sinirler yatısınca tekrar konusalım. Bu bizim iyiliğimiz için arkadaslar onlar haklı cıksın die değil...
O hayata qirince istensede istenmesde tahammül ediliyor kuşum. Simdi pozitif olduqu için böyle düşünüyoruz bence. Ha elimzde mesleqimz olsa tabi tahammül edilmez 🙄

Cinsel çapa hep aynı yere yapicam missin unutma canım ben tuzlu su dedi ya onu yaptım bı rahatlama oluyor sanki ama geç saatte yap diyor ya ben yemek yap ev temizle en son banyo yapıyorum öğlen yani bı etki olmadı sadece psikolojik bı rahatlama gibi hissediyorum
Gece yatmadan yapın tuzlu suyu uyuyun diyor canım hiç mi etkisini görmedin😂ben daha hiçbirini denemedim

Yagmur2506

Kayıtlı Üye
rank
Ay ne güldüm Allah'ta seni güldürsün 😂
Capadan daha etkili bisey varsa soyleyin valla denicem o derece 😂🤫yada ben 5 aylik doguma gidcem sabir kalmadi

Aminde gulecek hal kalmadi o nasil bisey oluyor unuttum .sadece telefondaki emijiler var bildigim gulucukler

Aminde gulecek hal kalmadi o nasil bisey oluyor unuttum .sadece telefondaki emijiler var bildigim gulucukler

Capadan daha etkili bisey varsa soyleyin valla denicem o derece 😂🤫yada ben 5 aylik doguma gidcem sabir kalmadi
😂😂Valla canım ben bişey yapmıyorum işte kitap aldım bı ikna edebilme bide şu kıskançlık ve romantikligr çözüm bulmaya çalışıyorum Allah'a şükür başka hiçbir sıkıntım yok adam evden çıkartmıyor 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar