Böyle adamları varya dışarıda görsen adam dersin eve gelince eşine zulüm eder boylerinin inşallah cinsel organın dan yaralar çıksın nasıl biz hamileyken enfeksiyon oluyor ya yanma kaşıntı bunlara da yanma kaşıntı yaralar olsun kopsun şeyleri güçleri kadınlara yetiyor ayıların herkes erkek doğuyor ama adam olmak çok zor kizlar bu kaba erkekleri de kadınlar yetiştiriyor benimde bı oğlum var her zaman diyorum şimdi den ileride bı kız arkadaşın olursa yada eşin sakın annem ona kötü davranma kız çocuğu oda elinden geldiğince evlenince ona yardımcı ol sevgi ilgi göster bazen babasının hareket lerinden hoşlanmıyorum diyorum sakın onu örnek alma sen değer verki oda sana sevgi ve değer versin kizlar bizler ileride bu kadına şiddetti değiştire biliriz bizler çocuk yetiştiriyor büyütüyoruz
Ne dogru soylemissiniz, bu erkekleri de kadınlar yetiştiriyor. Aman oğlum canim oğlum erkek mi oldun, çok canlar yakacaksin, elini sallasa ellisi, sana istedigin kizi alirim oglum benim (sanki kizlar manavda mandalina), adam gibi adam, erkek oğlum benim, soyadimin soyumun devami, hede hodo hede hodo erkek evlat yetistirirsek olacağı bu!
Cinsiyeti uzerinden sevmeyelim çocukları, erkek olduğu için ovmeyelim, yanımızda yapani da susturalim. Sonra buyuyunce afedersiniz kendilerini bi b.k saniyorlar.
Bizim yuzumuzden.