Aptamıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Aptamıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,033 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aptamıl
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende vermeyecem kuzum 7 8 aylıken verin kendi yaptiginızı diyor zaten daha erken
Erken cnm yengem hiç hazır birşey yedirmedi hep kendi hiç usenmeden yaptı cice bebe yapıp sütü koyup al demedi banada diyor zamanı gelince yedirme öyle herşeyden az az tatdir sağlıklı seylerlere diye iki günde bir kendi yoğurt yapardı manda keçi yoğurdu taze taze yedirirdi bende o günleri bekliyorum valla 😀

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Erken cnm yengem hiç hazır birşey yedirmedi hep kendi hiç usenmeden yaptı cice bebe yapıp sütü koyup al demedi banada diyor zamanı gelince yedirme öyle herşeyden az az tatdir sağlıklı seylerlere diye iki günde bir kendi yoğurt yapardı manda keçi yoğurdu taze taze yedirirdi bende o günleri bekliyorum valla 😀
Cok iyi yapmıs yengen kuzum bende oyle yaptım kızıma puresı corbası yemegi ozene ozene bundada aynı sekilde yapacam fırsat verirlerse eger 😄😄

Tüm sayfalar yüklendi.