Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzelir inşallah Nur ben dün gece acıktım eşim uyumuştu sıra kalktım bir ekmek dürüm yaptım yeşili ki eşim uyandı geldi ben senden çok korkuyorum sen benide yersin diyor korktu gitti
Amin can
Amin canım sende mi öyle aşırı mide bulantısı ve kusma var geçmeyen 4 ayın içindeyim 5 e girecez hala bitmedi 10 kilo verdim karnım bile çıkmadı ilk çocuk olsa normal ama ikinci gebeliği olan çok arkadaşımı gördüm karnı hemen çıkmıştı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok canım yemedim iki adet yedim başkada yemedim riske atmamak için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok canım yemedim iki adet yedim başkada yemedim riske atmamak için
Ayni durum bende de var maalesef benim daha önce bir düşüğüm oldu onda bu kadar yoktu bulantım zaten çok sürmemişti senin bünyeden kaynaklı demek inşallah sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın
Ayni durum bende de var maalesef benim daha önce bir düşüğüm oldu onda bu kadar yoktu bulantım zaten çok sürmemişti senin bünyeden kaynaklı demek inşallah sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın
Düzelir inşallah Nur ben dün gece acıktım eşim uyumuştu sıra kalktım bir ekmek dürüm yaptım yeşili ki eşim uyandı geldi ben senden çok korkuyorum sen benide yersin diyor korktu gitti