Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin
Evet canim haklisin sonucda bizim Annemiz gibi bizim gibi oda bi Anne cok tewekur ederim bana katildigin icin
Ben Azərbaycanliyam canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onuda cok guzel anliyorum canim bazen cahil kaynanalarda var amma ne yapalim sonucda oda bi Anne bazen kizlar cok abartiyor dogrusunu soylesem bak hic kimse ustune almasin sadece kendi fikirim bazilarina inanmiyorum cok wiwirdildiyini abartlidigini duwunuyorum tewekurler canim yorum ucun
Inan oyle soyluyoruz amma Annemiz ne kadarda kotu olsa onun tarafinda olariz mutleq ben kendim bile wukur benim kayinvalidemle bi sorun yawamiyorum yawayandada yola verirem 6 aydi bi yerde yawiyoruz
Tabiki kuzum oda bir anne en önemlisi de hemcinsim bir kadını ancak en iyi bir kadın anlar. Ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki böyle yapmalarını gerekecek bir durum yok . Eski devir geçti artık, bizler aklı başında özgürce yaşamış kişileriz bizim yaptığımız doğru onlar için çok büyük yanlış ama halbuki böyle birşey yok. bence abartan taraf biz değiliz bende böyle düşünüyorum canım. Seni de anlıyorum sende beni yanlış anlama lütfen rica ederim
Kizlar her kesin evinde sorunlari olur kayinvalidesi ile eltisi ile gorumcesi kayni vs her kesle amma bazende abartmaya gerek yok kucuk konular yuzunden neden her kes boyle wiwirdiyor anlamiyorum kayinvalide hastneye gelmek istiyorsa konturolerde ultrasonda ayrintili ultrasonda bence onlari abartmaya gerek yok sonucda sen annesisen oda babanesi burda ne var ki onunda torun seven okwayan zamanlari bi duwunun size kayinvalideniz boyle yapiyorsa kiziyorsuz gurluyorsuz peki anneniz aynisini kendi gelinine yapdiginda ne diyorsuz amma her kes tam samimi olsun lutfen??
Wimdi soylersiz seninki iyi oh derdin tasan yok hayir benimkide cok kotu huylari var bazen eseb streseden agliyorum amma ne yapayim nasil benim annem bana dogma ozelse oda ewimin annesi sen onunla aranda nasil bag kurarsan kur hep oyle davam edecek bizler gormezden gelib bowa vermedekden bazen wiwirdiyoruz abartiyoruz......
Unutmayalim ki bu gun Hem Annemize oylede Kayinvalidemize nasiliksa yarinda bizim cocuklarimiz ve gelinlerimiz bize ayni weyi yawadacaklar bizim burda bi laf vardir ne tokersen aşına cikar karwina
(BU benim kendi fikirlerim )
Aynen canm annemizi düşünerek eşimizin annesine de hak vermek gerek. Peki annem gelmek isterse hayır mı diyeceğim aslaa. O da eşimin annesi ne fark eder ki eşimi seviyosam değer veriyosam annesine de saygi duymam lazım. Biz ilerde kayinvalide olacağız gelinimiz olcak damadimiz olacak böyle mi yapacaz kimsenin hayatı dört dörtlük değil her kesin evinde sorunları olur ama bunlar farklı şeyler ben herşeyi kaynanama danışıyorum o da bana karşı öyle mesela. Çarşıya gidersem ona muhakkak eli boş dönmem o da bana özenerek aynısını yapıyor diger gelinlerine yapmıyor çünkü diger gelinleri de ona karsi öyle değiller. Belki yeri geldi beni kırdı beni incitti ama eşime karşı hep benden yana oldu eşimi seviyorum ve böyle ufak ufak şeyleri de asla takmıyorum sizce takmayn
Vallahi canım benim annem sadece istemeye gitti çikolata tatlısını çiçeğini aldı gelinliginden düğün yerine evinden ev eşyasına herşeyi gelinle abim kendi seçti annem misafir gibi 9yillik evliliklerinde abimin evine 4kere gitmiştir anneme çok çektirmiş babannem annem hiç karismazdi rahmetli habersiz abimin evine gitmemiştir benim kaynanam ilk gecenin ertesi gün gelip bizde çarşaf var dedi çarşafı aldı şükürler olsun diye dualar yatak odami çekmeceleri karıştırdı viski almıştık bune dedi parfüm dedim ne diyim yani benim annem hiç birşey yapmadı yapmazsa gelinine ama bana kaynanam az yapmadı eğer benim annemde geline kötü davransaydi bende gelinden yana olurdum emin ol
Kizlar her kesin evinde sorunlari olur kayinvalidesi ile eltisi ile gorumcesi kayni vs her kesle amma bazende abartmaya gerek yok kucuk konular yuzunden neden her kes boyle wiwirdiyor anlamiyorum kayinvalide hastneye gelmek istiyorsa konturolerde ultrasonda ayrintili ultrasonda bence onlari abartmaya gerek yok sonucda sen annesisen oda babanesi burda ne var ki onunda torun seven okwayan zamanlari bi duwunun size kayinvalideniz boyle yapiyorsa kiziyorsuz gurluyorsuz peki anneniz aynisini kendi gelinine yapdiginda ne diyorsuz amma her kes tam samimi olsun lutfen??
Wimdi soylersiz seninki iyi oh derdin tasan yok hayir benimkide cok kotu huylari var bazen eseb streseden agliyorum amma ne yapayim nasil benim annem bana dogma ozelse oda ewimin annesi sen onunla aranda nasil bag kurarsan kur hep oyle davam edecek bizler gormezden gelib bowa vermedekden bazen wiwirdiyoruz abartiyoruz......
Unutmayalim ki bu gun Hem Annemize oylede Kayinvalidemize nasiliksa yarinda bizim cocuklarimiz ve gelinlerimiz bize ayni weyi yawadacaklar bizim burda bi laf vardir ne tokersen aşına cikar karwina
Benim kaynanam hiç olmadı canım.Eşim küçükken vefat etmiş.Eşim her zaman bana annem yaşasaydı seni çok severdi der.Benim 4 tane oğlum var.Nasipse 4 gelin demek oluyor.Hep düşünüyorum.Acaba nasıl bir kaynana olacağım diye.
Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin
Canim ben her zaman her kesin derdini ve ya icindekilerini dokmeyi dinleyen olmuwam istesen dm da konuwa biliriz ureyini aca bilirsin yakin birine anlatmakdansa hic tanimadigin birine daniwmak her zaman iyi geliyordur azerideyilsen canim?
Tabiki kuzum oda bir anne en önemlisi de hemcinsim bir kadını ancak en iyi bir kadın anlar. Ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki böyle yapmalarını gerekecek bir durum yok . Eski devir geçti artık, bizler aklı başında özgürce yaşamış kişileriz bizim yaptığımız doğru onlar için çok büyük yanlış ama halbuki böyle birşey yok. bence abartan taraf biz değiliz bende böyle düşünüyorum canım. Seni de anlıyorum sende beni yanlış anlama lütfen rica ederim
Bak kuzum herkesin kendine has düşünceleri vardır böyle düşünüyorsun diye kimse seni burda linç edecek değil. Lakin herkesin yaşadıkları da farklıdır karşındaki sana nasıl davrandığı değil sana neler hissettirdiği önemlidir. Benim kaynanam bazen canımı çok yakıyor ama ben saygı çerçevesinde ona gereken cevabı veriyorum öylede olması gerekiyor. Ama asla ona saygısızlık etmedim etmemde. Ben ona ne yaparsam yengem de anneme aynısını yapar düşüncesi yok bende bu hayatta neysen osundur ben ona bunu yaptım o yüzden bunlar başıma geldi demem. Ben yaparsam birşeyi önce Allah'ın rızasını düşünürüm bunu yaparsam rabbim benden razı olurmu diye düşünürüm yani bence herşey niyetiniz de gizlidir. Kimse burda birşeyleri abartarak söylemez kim ne yaşıyorsa odur ne bir milim geri nede bir milim ileri. Ama buradaki herkes karşısında ki kişiyi düşünerek onu kırmadan saygı içerisinde cvb vermek zorunda
Aynen canm annemizi düşünerek eşimizin annesine de hak vermek gerek. Peki annem gelmek isterse hayır mı diyeceğim aslaa. O da eşimin annesi ne fark eder ki eşimi seviyosam değer veriyosam annesine de saygi duymam lazım. Biz ilerde kayinvalide olacağız gelinimiz olcak damadimiz olacak böyle mi yapacaz kimsenin hayatı dört dörtlük değil her kesin evinde sorunları olur ama bunlar farklı şeyler ben herşeyi kaynanama danışıyorum o da bana karşı öyle mesela. Çarşıya gidersem ona muhakkak eli boş dönmem o da bana özenerek aynısını yapıyor diger gelinlerine yapmıyor çünkü diger gelinleri de ona karsi öyle değiller. Belki yeri geldi beni kırdı beni incitti ama eşime karşı hep benden yana oldu eşimi seviyorum ve böyle ufak ufak şeyleri de asla takmıyorum sizce takmayn
Benim kaynanam hiç olmadı canım.Eşim küçükken vefat etmiş.Eşim her zaman bana annem yaşasaydı seni çok severdi der.Benim 4 tane oğlum var.Nasipse 4 gelin demek oluyor.Hep düşünüyorum.Acaba nasıl bir kaynana olacağım diye.
Cnm yazdıklarına bakılırsa sen çok iyi niyetli temiz kalpli birisin Allah karşına senin gibi temiz insanlar çıkarsın ama bu konu herkesin yaşadığına göre değişir ben evlenirken annem bana oda senin annen ne derse o dedi farz etki karşındaki benim bende hep ben iyi olursam onlarda iyi derdim kendi annemden ayırt etmedim gün geldi anneme saygısızlık ettim kayınvalideme etmedim ama sonuç elde sıfır ne dedi biliyor musun ben kayınvalidemden cektim sende Çek ne olmuş ki kendi kızlarını verdikleri aileler iyi değilmiş eziyet ediyolarmış baktım aynısını bana yapıyolar ben cektim çektirmeyeyim düşüncesi yok ben cektim oda ceksin düşüncesi var bi çok annenin evlendikten sonra oğlu kıymetli oluyo Haftada bi kez görüşülenler evlenince hergün arar oluyo gelinle yarışan üstüne kuma gelmiş gibi davranan kayınvalideler var ya hadi herşeyi geçtim dürüst olalım lafı eziyeti para pulu bırakalım kayınvalidenizin size yaptığını anneniz eşinize yapsa durum ne olur bi düşünün