Bazen abartildigini duwunuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bazen abartildigini duwunuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,844 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bazen abartildigini duwunuyorum
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Canim ben her zaman her kesin derdini ve ya icindekilerini dokmeyi dinleyen olmuwam istesen dm da konuwa biliriz ureyini aca bilirsin yakin birine anlatmakdansa hic tanimadigin birine daniwmak her zaman iyi geliyordur azerideyilsen canim?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayir canim yanliw anlamiyorum sonucda oda senin wahsi fikirin sayqi duyuyorum♥️😘
Ayn kuzum 👍😉

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Viskiye parfüm he,😂😂😂
Hayatım ne yapıyım kayınvalidem Diyarbakır dan geldi bizde çarşaf var falan benim de siz benim kardesim siniz ilk gece korkum vardı mecbur viski almıştık düğünün ertesi günü geldiler ben gardolabina sakladım hayatım ne biliyim kayınvalidem gardolabina bakacak 🤣🤣🤣aklıma ilk parfum geldi 70 lik parfüm 🤣🤣

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yazdıklarına bakılırsa sen çok iyi niyetli temiz kalpli birisin Allah karşına senin gibi temiz insanlar çıkarsın ama bu konu herkesin yaşadığına göre değişir ben evlenirken annem bana oda senin annen ne derse o dedi farz etki karşındaki benim bende hep ben iyi olursam onlarda iyi derdim kendi annemden ayırt etmedim gün geldi anneme saygısızlık ettim kayınvalideme etmedim ama sonuç elde sıfır ne dedi biliyor musun ben kayınvalidemden cektim sende Çek ne olmuş ki kendi kızlarını verdikleri aileler iyi değilmiş eziyet ediyolarmış baktım aynısını bana yapıyolar ben cektim çektirmeyeyim düşüncesi yok ben cektim oda ceksin düşüncesi var bi çok annenin evlendikten sonra oğlu kıymetli oluyo Haftada bi kez görüşülenler evlenince hergün arar oluyo gelinle yarışan üstüne kuma gelmiş gibi davranan kayınvalideler var ya hadi herşeyi geçtim dürüst olalım lafı eziyeti para pulu bırakalım kayınvalidenizin size yaptığını anneniz eşinize yapsa durum ne olur bi düşünün
Cok tewekur ederim canim benim allah razi olsun gozel duwuncen ucun♥️ evet oylede oluyor benim ewim yurt diwinda zeng edince kayinvalidem soyleniyor ne yaxwi tez tez zeng ediyorsun falan eskiden boyle deyildin bende gulub geciyorum ne bileyim rabim her kesin karwisina iyi insanlar cikarsin cok tewekur ederim canim bir daha♥️😘

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar her kesin evinde sorunlari olur kayinvalidesi ile eltisi ile gorumcesi kayni vs her kesle amma bazende abartmaya gerek yok kucuk konular yuzunden neden her kes boyle wiwirdiyor anlamiyorum kayinvalide hastneye gelmek istiyorsa konturolerde ultrasonda ayrintili ultrasonda bence onlari abartmaya gerek yok sonucda sen annesisen oda babanesi burda ne var ki onunda torun seven okwayan zamanlari bi duwunun size kayinvalideniz boyle yapiyorsa kiziyorsuz gurluyorsuz peki anneniz aynisini kendi gelinine yapdiginda ne diyorsuz amma her kes tam samimi olsun lutfen??
Wimdi soylersiz seninki iyi oh derdin tasan yok hayir benimkide cok kotu huylari var bazen eseb streseden agliyorum amma ne yapayim nasil benim annem bana dogma ozelse oda ewimin annesi sen onunla aranda nasil bag kurarsan kur hep oyle davam edecek bizler gormezden gelib bowa vermedekden bazen wiwirdiyoruz abartiyoruz......
Unutmayalim ki bu gun Hem Annemize oylede Kayinvalidemize nasiliksa yarinda bizim cocuklarimiz ve gelinlerimiz bize ayni weyi yawadacaklar bizim burda bi laf vardir ne tokersen aşına cikar karwina
(BU benim kendi fikirlerim )
Bencede öyle bak ben annemle aynı evde yaşıyorum esim ben annem babam erkek kardeşim... bir nevi kayinvalidem oldu kendi ailem... ama zaman geçtikçe bizde disisiyoruz vallahi yeri geliyor beni aglatjyor annem ama demekki kimle yaşarsan yaşa küçük sorunlar oluyor bence hoş görmek lazım kayinvalidede olsa annede olsa aynı gözümde hatta yeri gelir kayinvalidem annemden iyi olur.. esimin annesi sonuçta... bir şeylere karıştığıda olurdu ama müdahale etmezdi sadece söylenir ama ben yinede kalbinin kırılmasını istemem ben de anneyim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bu senin kendi düşüncen tabiki saygı duyuyorum lakin sende diğer insanlara saygı duymalısın. İnsanlar keyfinden abartmıyor bişey yaşamışlar bişey görmüşler ki bu durumdan rahatsız oluyorlar. Bazı kaynanalar var düşmanlarımıza acıyıp düşman başına demekten bile çekiniyoruz, bazı kaynanalar var imreniyoruz. Kimin ne yaşadığını neler gördüğünü hiçkimse bilemez maalesef.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım ne yapıyım kayınvalidem Diyarbakır dan geldi bizde çarşaf var falan benim de siz benim kardesim siniz ilk gece korkum vardı mecbur viski almıştık düğünün ertesi günü geldiler ben gardolabina sakladım hayatım ne biliyim kayınvalidem gardolabina bakacak 🤣🤣🤣aklıma ilk parfum geldi 70 lik parfüm

Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin
Öyle demeyin her evlenen ayni durumda olmak diye bir şey yok... evlenmeyin demeniz hoş degil.. ama su konuda haklısınız bazi erkekler annemi niye sormuyorsun niye gitmiyorsun diye didikliyor.. aşırı hemde.. o konuda oyleyseler tepkini koy ben hep gelemem evimi seviyorum diyip tepki koymalı ama nasil bu duruma bağlı kocanız çok sertse zor ama ama yumuşak bir tarafı varsa yavaş yavaş uygulayın önce 3 gün gitmeyin 1 gün gidin sonra 5 gün gitmeyin 1 gün gidin sonra 7 gün gitmeyin gidin azaltın o sekil 10 günde bir gitseniz yeterli bence bu da benim tarzım olurdu... ama benim böyle bir sorunum yok esim bana bırakır uzak ta oturuyorlar kendisi gider ben gitmem bana kalmis

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canım haklısın ama bazı kaynanalar cidden abartıyor benimki uzakta gelmek istemez de zaten yakında olsa ki bende istemem gerçekten hani gelmesinin bir mantığı yok hani gelip ne yapabilir ki benim annem de gelmek istese yorulma derim 😊
Benim kayın validem 1 kere geldi oda pandemiden dolayı içeri almadılar tahliller falan çok uzadı oturduğu yerde 1 şaat sonra ben gidiyom eve senin işin uzun sürecek galiba dedi gitti ama ne yalan söylim çok hoşuma gitmişti ben gelme deseydin ters anlicakti ama böyle olması daha iyi oldu bidaha gel gidelim dediğim zaman yok sen kendin git gel diyodu

Benim kaynanam hiç olmadı canım.Eşim küçükken vefat etmiş.Eşim her zaman bana annem yaşasaydı seni çok severdi der.Benim 4 tane oğlum var.Nasipse 4 gelin demek oluyor.Hep düşünüyorum.Acaba nasıl bir kaynana olacağım diye.😊
SeN çok şanslısın bence🤪🤣🤣🤣

Benim kaynanam hiç olmadı canım.Eşim küçükken vefat etmiş.Eşim her zaman bana annem yaşasaydı seni çok severdi der.Benim 4 tane oğlum var.Nasipse 4 gelin demek oluyor.Hep düşünüyorum.Acaba nasıl bir kaynana olacağım diye.😊
Evet canim haklisin sonucda bizim Annemiz gibi bizim gibi oda bi Anne cok tewekur ederim bana katildigin icin♥️😊
Ben Azərbaycanliyam canim

Onuda cok guzel anliyorum canim bazen cahil kaynanalarda var amma ne yapalim sonucda oda bi Anne bazen kizlar cok abartiyor dogrusunu soylesem bak hic kimse ustune almasin sadece kendi fikirim bazilarina inanmiyorum cok wiwirdildiyini abartlidigini duwunuyorum tewekurler canim yorum ucun😊

Inan oyle soyluyoruz amma Annemiz ne kadarda kotu olsa onun tarafinda olariz mutleq ben kendim bile wukur benim kayinvalidemle bi sorun yawamiyorum yawayandada yola verirem 6 aydi bi yerde yawiyoruz
Bence bizim annemiz gibi değil çünkü benim annem ben derdimi anlattığım zaman bak kızım eşinede hak ver sizin için calişiyo size bakiyo kimseye muhtaç etmiyo şükret haline diyo ama kayın validem de oğlum herzaman haklı sen böyle yapmasaydin böyle davranmasaydin böyle seni evden kovmazdi oğlum seni evden kovmuşsa doğrusunu yapmış diyo bu ikisinin neresi aynı benim annem kızından çok damadım size bakiyo şükret sabret diyo kaynanam oğlum seni kovmus iyi yapmış çek git sende diyo aynımı sence ikiside anne bide kaynana 🤔🤔🤔🤔

Son düzenleme:

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar her kesin evinde sorunlari olur kayinvalidesi ile eltisi ile gorumcesi kayni vs her kesle amma bazende abartmaya gerek yok kucuk konular yuzunden neden her kes boyle wiwirdiyor anlamiyorum kayinvalide hastneye gelmek istiyorsa konturolerde ultrasonda ayrintili ultrasonda bence onlari abartmaya gerek yok sonucda sen annesisen oda babanesi burda ne var ki onunda torun seven okwayan zamanlari bi duwunun size kayinvalideniz boyle yapiyorsa kiziyorsuz gurluyorsuz peki anneniz aynisini kendi gelinine yapdiginda ne diyorsuz amma her kes tam samimi olsun lutfen??
Wimdi soylersiz seninki iyi oh derdin tasan yok hayir benimkide cok kotu huylari var bazen eseb streseden agliyorum amma ne yapayim nasil benim annem bana dogma ozelse oda ewimin annesi sen onunla aranda nasil bag kurarsan kur hep oyle davam edecek bizler gormezden gelib bowa vermedekden bazen wiwirdiyoruz abartiyoruz......
Unutmayalim ki bu gun Hem Annemize oylede Kayinvalidemize nasiliksa yarinda bizim cocuklarimiz ve gelinlerimiz bize ayni weyi yawadacaklar bizim burda bi laf vardir ne tokersen aşına cikar karwina
(BU benim kendi fikirlerim )
Ah ne canlarım bı bilseniz ne kadar güzel bı nimet olduklarını benim eşimin annesi yani kaynanam yok vefat etti eksikliğini öyle çok hissediyorum ki öyle çok isterdim ki hayatta olsun torununu düşünsün ilgilensin eşyalar alsın ama kısmet işte herşeyi kendim alıyorum eşim geçenlerde keşke benim de seninki gibi annem olsaydı da oda kızımıza örgüler yapsaydı doğumu sorsaydi dedi duyduğum duyabilecgim en ağır cümle kiymetini bilin ne olursa olsun eşinizin annesidir

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Bencede öyle bak ben annemle aynı evde yaşıyorum esim ben annem babam erkek kardeşim... bir nevi kayinvalidem oldu kendi ailem... ama zaman geçtikçe bizde disisiyoruz vallahi yeri geliyor beni aglatjyor annem ama demekki kimle yaşarsan yaşa küçük sorunlar oluyor bence hoş görmek lazım kayinvalidede olsa annede olsa aynı gözümde hatta yeri gelir kayinvalidem annemden iyi olur.. esimin annesi sonuçta... bir şeylere karıştığıda olurdu ama müdahale etmezdi sadece söylenir ama ben yinede kalbinin kırılmasını istemem ben de anneyim
Evet canim haklisin cunki sonucda oda bi anne o kayinvalide ve yarin bir gun bizde kayinvalide olucagiz

Bu senin kendi düşüncen tabiki saygı duyuyorum lakin sende diğer insanlara saygı duymalısın. İnsanlar keyfinden abartmıyor bişey yaşamışlar bişey görmüşler ki bu durumdan rahatsız oluyorlar. Bazı kaynanalar var düşmanlarımıza acıyıp düşman başına demekten bile çekiniyoruz, bazı kaynanalar var imreniyoruz. Kimin ne yaşadığını neler gördüğünü hiçkimse bilemez maalesef.
Canim benim fikirimi yazdiklarimi yanliw anlawilmasin sen orda gelinsense eyer her wey ola bilir bence her zaman sorunlari kayinvalidede gormeyin gelinde de sorun ola bilir ve sen soylediyin gibi hic kimse nasil bi insan bilmiyoruz sadece yazilari okuyoruz dinliyoruz

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim haklisin sonucda bizim Annemiz gibi bizim gibi oda bi Anne cok tewekur ederim bana katildigin icin♥️😊
Ben Azərbaycanliyam canim

Onuda cok guzel anliyorum canim bazen cahil kaynanalarda var amma ne yapalim sonucda oda bi Anne bazen kizlar cok abartiyor dogrusunu soylesem bak hic kimse ustune almasin sadece kendi fikirim bazilarina inanmiyorum cok wiwirdildiyini abartlidigini duwunuyorum tewekurler canim yorum ucun😊

Inan oyle soyluyoruz amma Annemiz ne kadarda kotu olsa onun tarafinda olariz mutleq ben kendim bile wukur benim kayinvalidemle bi sorun yawamiyorum yawayandada yola verirem 6 aydi bi yerde yawiyoruz
Bence bizim annemiz gibi değil çünkü benim annem ben derdimi anlattığım zaman bak kızım eşinede hak ver sizin için calişiyo size bakiyo kimseye muhtaç etmiyo şükret haline diyo ama kayın validem de oğlum herzaman haklı sen böyle yapmasaydin böyle davranmasaydin böyle seni evden kovmazdi oğlum seni evden kovmuşsa doğrusunu yapmış diyo bu ikisinin neresi aynı benim annem kızından çok damadım size bakiyo şükret sabret diyo kaynanam oğlum seni kovmus iyi yapmış çek git sende diyo aynımı sence ikiside anne bide kaynana 🤔🤔🤔🤔
Ben oglarima sapsız üzüm alacam🤣 işallah beni anneleri gibi görsünler benimde kızım olmadığı için onları kendi kızım gibi görim istiyorum 🙈♥️

Tüm sayfalar yüklendi.