Bebek kakasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Egebaby tarafından oluşturulan Bebek kakasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,746 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kakasi
Konbuyu başlatan Egebaby
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
3'5 aylik bebegim var gunde 2-3 kaka yapiyor sadece anne sutuyle besleniyor . İlk aylar altin sarisi kati tanecikliydi 1 aydirda Hardal renginde civik oluyor kokuyor birde bu normal mi Bilemedim . Tanecikler oluyo arada bir :/ . Sizin bebeklerinizin kakasi nasil ?

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
3'5 aylik bebegim var gunde 2-3 kaka yapiyor sadece anne sutuyle besleniyor . İlk aylar altin sarisi kati tanecikliydi 1 aydirda Hardal renginde civik oluyor kokuyor birde bu normal mi Bilemedim . Tanecikler oluyo arada bir :/ . Sizin bebeklerinizin kakasi nasil ?
Kuzum kan ve beyaz gelmedikce normal diye biliyorm

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kan ve beyaz gelmedikce normal diye biliyorm
Kan beyazlik yok cok sukur dun gece uykusuna yatmadan once yapti mukus vardi biraz elini agzina goturuyor surwkli dis cikarmaya calisiyormus dr oyle demisti . Mikrop kapti diye dusundum elinden . 2-3 saat once aldim gene bezini kakasini yapmis mukus yoktu . Mukus binde bir oluyor bidahaki kakasinda olmuyor . Tanecikler anne sutu yagi oluyor diye biliyorum tanecikli olmuyor acaba sutum yagli mi degil artik diye dusunuyorum yada yagi bebegimin vucudu emiyor oyuzden mi tanecik olmuyor bilemedim

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kan beyazlik yok cok sukur dun gece uykusuna yatmadan once yapti mukus vardi biraz elini agzina goturuyor surwkli dis cikarmaya calisiyormus dr oyle demisti . Mikrop kapti diye dusundum elinden . 2-3 saat once aldim gene bezini kakasini yapmis mukus yoktu . Mukus binde bir oluyor bidahaki kakasinda olmuyor . Tanecikler anne sutu yagi oluyor diye biliyorum tanecikli olmuyor acaba sutum yagli mi degil artik diye dusunuyorum yada yagi bebegimin vucudu emiyor oyuzden mi tanecik olmuyor bilemedim
Belki de ön suTu fazla almıştır belki kuzum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim kizimda haftada 2 3 yapiyo seninki mi iyi benimkimi bilemedim

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Her öğün tek meme emzirmeyi dene sabah birini öğlen birini
Zaten oyle yapiyorum bir ogun sag bir ogun sol veriyorum canim ama sol gogusten sut nedense az geliyor doymuyor sinir olmaya basliyo o yuzden sol tarafa alip emziriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kizimda haftada 2 3 yapiyo seninki mi iyi benimkimi bilemedim
Normal canim.anne sutu alan bebegin gunde veya haftada yapmasi . Benim sorunum kivami katida degil cok suluda degil bu normal mi onu ogrwnmeye calisiyorum ☺️

Zaten oyle yapiyorum bir ogun sag bir ogun sol veriyorum canim ama sol gogusten sut nedense az geliyor doymuyor sinir olmaya basliyo o yuzden sol tarafa alip emziriyorum

Normal canim.anne sutu alan bebegin gunde veya haftada yapmasi . Benim sorunum kivami katida degil cok suluda degil bu normal mi onu ogrwnmeye calisiyorum ☺️
Ya benim durumumdasın be de öyleyim sol göyüsü emmedi şimdi tek sag göyüsten emiyor sadece

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank

Kaç aylık bebiş bu arada canm

Tüm sayfalar yüklendi.