Ben şimdi doğru ise beklenilen tarih 19 Ağustos ama daha erken de olabilirmiş bakalım nasip kısmetZaten anca ilik duş bizi serinletiyor rahatlatıyor kuzum ya
Evet yaz doğumu zor kuzum ben ilk gebeliğimde temmuzda doğum yapmıştım hiç çekilmiyor du
Ben şimdi doğru ise beklenilen tarih 19 Ağustos ama daha erken de olabilirmiş bakalım nasip kısmetZaten anca ilik duş bizi serinletiyor rahatlatıyor kuzum ya
Evet yaz doğumu zor kuzum ben ilk gebeliğimde temmuzda doğum yapmıştım hiç çekilmiyor du
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler de mis gibi koklayıp bu günleri unutalımBenimde 17 Eylül kuzum sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Amin kuzum inşallahAmin canım inşallah sağlıkla gelsinler de mis gibi koklayıp bu günleri unutalım![]()
Ucunuz yatın nolucuHayırlısı bakalım kuzum ben kayrw ile uyumaya alışkınım da eşim değil korkuyorum çocuğa bir şey yapar uyskundw diye
Annelerin refleksi daha güçlü oluyormuş babalar ezer yavrucakları Allah korusunUcunuz yatın nolucu![]()
Oğlumdada iki ufak bir büyük bessik aldık hicbirinde yatmadı azrada aynı ama alistiracam çocukla yatmak tehlikeliUcunuz yatın nolucu![]()
Kuzum ben elele madre anne yani park besik aldim hem kurulumu kolay hem anne yani oliyor hem park besik cok fonksiyonlu bugun kurdum besigi tek basina bile kurabilirsin kurulumu kolay ben cok begendim tavsiye ederim. Internette cok sitede kurulumu da var ztn.Kızlar trendyolda prego marka park yatak beşik buldum sizce onu mu alsam?
Yoksa joie marka e bebekten mı alsam ne yapsam bilemedimazıcık zaman kaldı ben hala beşik alamadım
https://ty.gl/gftke92ngn ≤ bu teendyoldaki beşik
https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-bounce-ara-katli-park-yata-k-p-joi-p1402caitr001/ buda e bebekteki sizce hangisi??
İşte kuzum evime gideyim ayıracam ama hem ona hem bana baya zor olacak bakalım neler bekliyor beniCanımın içi bende çok istiyorum benle yatmasını ama kendine alıştırma çok zor olur sonra![]()
Benlik sıkıntı yokta kuzum eşime hiç güvenmiyorum dediğim gibiUcunuz yatın nolucu![]()
Alisirse senin kokunu alarak yatmaya besiktede yatmak istemez minikEvime gideuğm Alacam inşallah. koynumda yatıyor nerde yatacak
![]()