Sorum var Biliyormuydunuz doğurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlem tam tarafından oluşturulan Biliyormuydunuz doğurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,055 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biliyormuydunuz doğurdum
Konbuyu başlatan Özlem tam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Halitcan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun. Neden üzgünsün ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
B aydın canım 🥰 neden üzgünsün
Öncelikle size cook dua ettim inanki Allahim hic düşmanımı o darda bırakmasın 6 cm açıklığım vardı ve sancim bir türlü gelmiyordu sonun suni sanci verdiler b3n bi türlü gitmek istemedim dr ye cook korku sarmıştı beni eşim kaynanam hepsi zorladilar gidecen diye hastahaneye gittm saat 1 kadar oyaladım gidemiyordum bi türlü yatış için sonunda tm dedim drek doğum masasına aldılar beni takip ettiler sonra yan odaya alacam dedi sonra birden bire acilmalarimdoğumum hepsi 1 saat sürmeden gerçekleşti cook zordu çocuğum cook güzeldi değdi ama çocuğun solunumun da sıkıntı çıktı git sana20 dk gelir bebeğin dedi yanina bi türlü gelmedi yoğun bakıma bırakmışlar meğerse ciğerleri iyidegil dedi yarın size bilgi veririz dedi tm sabah oldu bilgi için çağırdılar gittim esin gelsin sonra yanında olsun dedi dr bildim biseyler ters gidiyor 😪😪

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle size cook dua ettim inanki Allahim hic düşmanımı o darda bırakmasın 6 cm açıklığım vardı ve sancim bir türlü gelmiyordu sonun suni sanci verdiler b3n bi türlü gitmek istemedim dr ye cook korku sarmıştı beni eşim kaynanam hepsi zorladilar gidecen diye hastahaneye gittm saat 1 kadar oyaladım gidemiyordum bi türlü yatış için sonunda tm dedim drek doğum masasına aldılar beni takip ettiler sonra yan odaya alacam dedi sonra birden bire acilmalarimdoğumum hepsi 1 saat sürmeden gerçekleşti cook zordu çocuğum cook güzeldi değdi ama çocuğun solunumun da sıkıntı çıktı git sana20 dk gelir bebeğin dedi yanina bi türlü gelmedi yoğun bakıma bırakmışlar meğerse ciğerleri iyidegil dedi yarın size bilgi veririz dedi tm sabah oldu bilgi için çağırdılar gittim esin gelsin sonra yanında olsun dedi dr bildim biseyler ters gidiyor 😪😪
Eşimi aradim geldi hemen baktım dr çok üzgün saat 7 kadar iyidi aniden kötüleşti size vermeyi bile düşünüyordum ama kalbi delik olabilir ameliyat olabilir hatta ankaraya bile gidebilir çocuğunu uyuttukdedi ben bittim eşim bitti resmen inanki kusmamak için zir tuttum hic eşimin öyle ağladığını 9 senedir görmemiştim hocam bana bisey söyleyin benim b3begimin neyi var dedim sustu entube mioldu dedim evet dedi başka hastahaney3 sevk ettiler ordanda başka hastahane ye

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Eee sonuç ne oldu bebeğe bişeymi olmuş

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim çok geçmiş olsun şuan bebeğin iyi mi peki

Tüm sayfalar yüklendi.