Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Allah eşlerimizi başimizdan eksik etmesin ilk başlarda çok zorlandik daha iki aylik evliyken ayrilma noktasina kadar gelmistik ama zor da olsa toparladik simdi o gunler geride kaldi cok sjkur mutluyuz simdi kizimiz var 5 aylik Haticem❤❤❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet Allah eşlerimizi başimizdan eksik etmesin ilk başlarda çok zorlandik daha iki aylik evliyken ayrilma noktasina kadar gelmistik ama zor da olsa toparladik simdi o gunler geride kaldi cok sjkur mutluyuz simdi kizimiz var 5 aylik Haticem❤❤❤
Ben de bir denesemmi acaba kusmeyi
Sibelim keşke değişim yada iade kartı verseler evlenmeden önce degilmi hatalı yada bozuk ürünlerde oldugu gibi o zaman hemen iada ederdim ama malesef öyle bişey de vermiyolar
Anam bizde 5 aydır tık yok geçen gün adam yanaştı bende çok yorgundum istemedim o günden sonra dahada yanaşmadi bugün evde çocuklarda yok o karşımdaki koltukta oturmuş bende karşısında hiç bakmiyo bile bana ne yapım bu adamı şimdi iade etmeyipte yani nediyim ,
Sibelim keşke değişim yada iade kartı verseler evlenmeden önce degilmi hatalı yada bozuk ürünlerde oldugu gibi o zaman hemen iada ederdim ama malesef öyle bişey de vermiyolar
Ben de bir denesemmi acaba kusmeyi
Anam bizde 5 aydır tık yok geçen gün adam yanaştı bende çok yorgundum istemedim o günden sonra dahada yanaşmadi bugün evde çocuklarda yok o karşımdaki koltukta oturmuş bende karşısında hiç bakmiyo bile bana ne yapım bu adamı şimdi iade etmeyipte yani nediyim ,
Beş aymı yemin mi ettiniz kuzum siz sen kendin istememiş sin adam ne yapsın canım eee şimdi böyle uzaktan uzaktan bakarsın sizinkide KEDİ UZANAMDIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ hesabı
Deneme bence pişman olursun erkekler pek umursamıyor
Beş aymı yemin mi ettiniz kuzum siz sen kendin istememiş sin adam ne yapsın canım eee şimdi böyle uzaktan uzaktan bakarsın sizinkide KEDİ UZANAMDIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ hesabı
Hic sorma ama o zaman çok yorgundum anlayışla karşılayıp sonraki gün bidaha söylemesi gerekiyodu o günden beri suratı 5 karış konuşmuyo bile benimle napsam acaba
Bacım karşısına geç meyve ye ama sekdi bir şekilde su iç ama agzına aksın sonra ahh çek döküldü su de o sana bakar boynundan akan suyu yalar sonra yataga gidin
Anneler biliyorsunuz eşimle konuşmuyorsun o video yüzünden 3 gündür peşimde dolaşıyor barışalım yeter pişmanım diyor sizce ne yapayım barışayımmı çogunluk ne diyor