Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,654 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

D❤H❤L

Kayıtlı Üye
rank
En güzeli o zaten araya soğukluk girmesi güzel değil çünkü. Bende gülerim 😂😂yada hep küçük kız çocuğu gibi sırnasirim 🤭🤭
Evet Allah eşlerimizi başimizdan eksik etmesin ilk başlarda çok zorlandik daha iki aylik evliyken ayrilma noktasina kadar gelmistik ama zor da olsa toparladik simdi o gunler geride kaldi cok sjkur mutluyuz simdi kizimiz var 5 aylik Haticem❤❤❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım gülmesekte olmuyor ki😂😂🤣👍👍
Ben de bir denesemmi acaba kusmeyi😆😆😆😆

Canım gülmesekte olmuyor ki😂😂🤣👍👍

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet Allah eşlerimizi başimizdan eksik etmesin ilk başlarda çok zorlandik daha iki aylik evliyken ayrilma noktasina kadar gelmistik ama zor da olsa toparladik simdi o gunler geride kaldi cok sjkur mutluyuz simdi kizimiz var 5 aylik Haticem❤❤❤

Amin kuzum rabbim daha da mutlu etsin yavruna da sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Atsan atılmaz satsan satılmaz anası almaz
Sibelim keşke değişim yada iade kartı verseler evlenmeden önce degilmi 🤣🙈 hatalı yada bozuk ürünlerde oldugu gibi o zaman hemen iada ederdim 🤣🤣 ama malesef öyle bişey de vermiyolar 😜

Ee Sen durmadın canım adam günlerin acısını çıkarmış 😂😂 sen kalktığına dua et 🤣😁
Anam bizde 5 aydır tık yok geçen gün adam yanaştı bende çok yorgundum istemedim o günden sonra dahada yanaşmadi bugün evde çocuklarda yok o karşımdaki koltukta oturmuş bende karşısında hiç bakmiyo bile bana ne yapım bu adamı şimdi iade etmeyipte yani 🙈 nediyim ,🤣🤣

Son düzenleme:

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Deneme bence pişman olursun 😂 erkekler pek umursamıyor 🤷

Anam bizde 5 aydır tık yok geçen gün adam yanaştı bende çok yorgundum istemedim o günden sonra dahada yanaşmadi bugün evde çocuklarda yok o karşımdaki koltukta oturmuş bende karşısında hiç bakmiyo bile bana ne yapım bu adamı şimdi iade etmeyipte yani 🙈 nediyim ,🤣🤣
Beş aymı😵 yemin mi ettiniz kuzum siz 😝 sen kendin istememiş sin adam ne yapsın canım 🤣 eee şimdi böyle uzaktan uzaktan bakarsın 😎 sizinkide KEDİ UZANAMDIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ hesabı 🤣😂😂

Son düzenleme:

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Deneme bence pişman olursun 😂 erkekler pek umursamıyor 🤷

Beş aymı😵 yemin mi ettiniz kuzum siz 😝 sen kendin istememiş sin adam ne yapsın canım 🤣 eee şimdi böyle uzaktan uzaktan bakarsın 😎 sizinkide KEDİ UZANAMDIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ hesabı 🤣😂😂
Hic sorma ama o zaman çok yorgundum anlayışla karşılayıp sonraki gün bidaha söylemesi gerekiyodu o günden beri suratı 5 karış konuşmuyo bile benimle 🤫🤔🤔napsam acaba

Sybm

Guest
rank
B
Sibelim keşke değişim yada iade kartı verseler evlenmeden önce degilmi 🤣🙈 hatalı yada bozuk ürünlerde oldugu gibi o zaman hemen iada ederdim 🤣🤣 ama malesef öyle bişey de vermiyolar 😜

Bacım karşısına geç meyve ye ama sekdi bir şekilde su iç ama agzına aksın sonra ahh çek döküldü su de o sana bakar boynundan akan suyu yalar sonra yataga gidin 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.