Cok zormus 😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynebb tarafından oluşturulan Cok zormus 😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,709 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok zormus 😐
Konbuyu başlatan Zeynebb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük oldu ama çok zormuş her hafta bambaşka şeyler oluyo öyle hızlı değişiyo ki ve genelde kötü yönde ağrı sızı oluyo hiç uyumuyo sürekli agliyo . ben 31 yaşındayım ilk bebeğim bana neden bu kadar zor geldi benden anne olmazmiymis hata mı yapmışım diyorum bunalıma giriyorum hiç adapte olamiyorum... Bi burada sizinle dertlesiyorum konuşacak kimsem yok kusura bakmayin

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük oldu ama çok zormuş her hafta bambaşka şeyler oluyo öyle hızlı değişiyo ki ve genelde kötü yönde ağrı sızı oluyo hiç uyumuyo sürekli agliyo . ben 31 yaşındayım ilk bebeğim bana neden bu kadar zor geldi benden anne olmazmiymis hata mı yapmışım diyorum bunalıma giriyorum hiç adapte olamiyorum... Bi burada sizinle dertlesiyorum konuşacak kimsem yok kusura bakmayin
Benim bebeğimde 20 günlük cnm aynı şeyleri hep bende kendime söyledim sonra etrafa bakınca evlat sahibi olmak isteyen bu kadar insan varken ne kadar zor olsada şükür etmem gerektiğini anladım cnm biraz yorulucaz ama Bi şekilde büyücek bebişlerimiz.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zamanla anneliğe adapte olursun üzme canını..

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde 20 günlük cnm aynı şeyleri hep bende kendime söyledim sonra etrafa bakınca evlat sahibi olmak isteyen bu kadar insan varken ne kadar zor olsada şükür etmem gerektiğini anladım cnm biraz yorulucaz ama Bi şekilde büyücek bebişlerimiz.
İşte en cok evlat sahibi olamayanlari düşününce ben haketmedim mi diyorum 2 yıl tedavi sonrasi oldu üstelik. Mükemmel olmak istedikce batıyorum sanki yaşım geç mi acaba ondan mi bu kadar zor geldi diyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben daha doğum yapmadım ama lohusa dönemi zor derler yakınlarımdan da gördüm zaten ama bebeğine kimse senden iyi olmaz sen stres yapmamaya çalış ki etkilenmesin zor zaten çocuk bakmak alışmaya çalış birbirinizi anlarsınız daha kolay olur ikiniz için de

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zamanla anneliğe adapte olursun üzme canını..
İnşallah ama hep sallanmak istiyo baska türlü uyutamiyorum mecburen salliyorun bu seferde hic durmadan sallamam gerekiyo yoksa bağırarak agliyo bunun bi çözümü yokmu acaba
Canım ben daha doğum yapmadım ama lohusa dönemi zor derler yakınlarımdan da gördüm zaten ama bebeğine kimse senden iyi olmaz sen stres yapmamaya çalış ki etkilenmesin zor zaten çocuk bakmak alışmaya çalış birbirinizi anlarsınız daha kolay olur ikiniz için de
İnşallah tek umudum o bi gün herseyin düzene gireceği alışmak istiyorum bi an önce

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canımın içi sen harika bi annesin malesef bazi bebekler daha farkli olabiliyor bende kizimdayken sen gibiydim hic susmazdi hic ne yapsam fayda etmezdi bazi bebekler var goruyorum emip emip uyuyorlar ama benim oyle degildi 4 ay kendime gelememiştim pskolojim cok bozulmuştu ama inan gecmez dedigin hersey geçiyor sabret ne olur bliyorum seni en iyi ben anlıyorum 😖 hepsi geçecek ❤

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
İşte en cok evlat sahibi olamayanlari düşününce ben haketmedim mi diyorum 2 yıl tedavi sonrasi oldu üstelik. Mükemmel olmak istedikce batıyorum sanki yaşım geç mi acaba ondan mi bu kadar zor geldi diyorum
Hayır cnm ben 21 yaşındayım bu zamana kadar hep kendimizi düşünüyorduk şimdi düşünmemiz gereken evladımız var bu sorumluluk insanı korkuyor çocuk uyumuyor ilgi bekliyor bunlar çok zor geliyor insana kaç gün bende hep ağladım çok zormuş diye ama zamanla geçiyo cnm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim hepimiz aynı şeyleri düşünmüşüzdür illaki annelik hep eksik hissettiriyor yani illa bir şeyi yanlış yapıyorum ben sanki bakamıyorum iyi bir anne değilim diye düşünüyor insan ama öyle değil kimse mükemmel değildir bu günler geçecek ilk aylar zor olur ama inan hepsi geçiyor 🤲🤲💞

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Canımın içi sen harika bi annesin malesef bazi bebekler daha farkli olabiliyor bende kizimdayken sen gibiydim hic susmazdi hic ne yapsam fayda etmezdi bazi bebekler var goruyorum emip emip uyuyorlar ama benim oyle degildi 4 ay kendime gelememiştim pskolojim cok bozulmuştu ama inan gecmez dedigin hersey geçiyor sabret ne olur bliyorum seni en iyi ben anlıyorum 😖 hepsi geçecek ❤
İnşallah ya😐

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar