Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün muaneye gittim ne kilosunu söyledi ne ultrason resmi verdi bide 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi neden şeker yüklemesi yaptırmak istermisin diye sormuyor.3 lü test yaptirmami söyledi yaptırdım sonucu iyiymiş.
Bugün muaneye gittim ne kilosunu söyledi ne ultrason resmi verdi bide 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi neden şeker yüklemesi yaptırmak istermisin diye sormuyor.3 lü test yaptirmami söyledi yaptırdım sonucu iyiymiş.
Doktordan doktora değişiyor ya on yargılı olma bütün doktorlara karşı bnde d vlet Hastanesi'ne gdyrum binada gel şeker yüklemesi yok demişti ypmadim hatta hiç bişey ypmadim bn ne ikili test ne üçlü bide bn soruyorum hani durumu nasıl hocam bebeğin kilosu suyu falan fotoğraf ta da haklisn bn istiyorumda bı iki defa adam akıllı çekmedi 20 haftalık oldum tekrar istdim büyüktür anlaşılmaz falan geciktirdi vermedi bnd sınırı oldum cidden
Bence doktordan doktora değişiyor canım o bende devlete gidiyorum ama doktorum çok iyi her şeyi sormqdwn söyler istediği testleri neden istediğini der test sonuçlarını düzgünce anlatır söyle böyle diye
Bence doktordan doktora değişiyor canım o bende devlete gidiyorum ama doktorum çok iyi her şeyi sormqdwn söyler istediği testleri neden istediğini der test sonuçlarını düzgünce anlatır söyle böyle diye
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor sanırım benim iki doktorum da gayet ilgili boyu kilosu herşeyi hakkında bilgi veriyorlar hatta ultrason kağıtlarrını da hep verdiler
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor sanırım benim iki doktorum da gayet ilgili boyu kilosu herşeyi hakkında bilgi veriyorlar hatta ultrason kağıtlarrını da hep verdiler
Canım benim ilk çocukta da ultrason resmi verdiler zaten bi doktora randevu aldın mi başka onu bulamiyorsun 5 aylık oldu çocuk özele gittiğimde aldım ultrason resmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Banada bugün aynı şeyi söyledi canım 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalim dedi şeker yüklemesi mi deyince istiyorsan tabiki dedi bende istemiyorum dedim