Devlet hastanesi sorumsuzluğu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fadik tarafından oluşturulan Devlet hastanesi sorumsuzluğu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,329 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet hastanesi sorumsuzluğu
Konbuyu başlatan Fadik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Bugün muaneye gittim ne kilosunu söyledi ne ultrason resmi verdi bide 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi neden şeker yüklemesi yaptırmak istermisin diye sormuyor.3 lü test yaptirmami söyledi yaptırdım sonucu iyiymiş.

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bugün muaneye gittim ne kilosunu söyledi ne ultrason resmi verdi bide 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi neden şeker yüklemesi yaptırmak istermisin diye sormuyor.3 lü test yaptirmami söyledi yaptırdım sonucu iyiymiş.
Doktordan doktora değişiyor ya on yargılı olma bütün doktorlara karşı bnde d vlet Hastanesi'ne gdyrum binada gel şeker yüklemesi yok demişti ypmadim hatta hiç bişey ypmadim bn ne ikili test ne üçlü bide bn soruyorum hani durumu nasıl hocam bebeğin kilosu suyu falan fotoğraf ta da haklisn bn istiyorumda bı iki defa adam akıllı çekmedi 20 haftalık oldum tekrar istdim büyüktür anlaşılmaz falan geciktirdi vermedi bnd sınırı oldum cidden

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Doktor dan doktora fark var bende devlete gidiyorum doktorumu çok seviyorum çok iyi erkek ama

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Devlet hastanesi klasik konuşması kuzum ne beklersin ki sanki bedava çalışıyorlar yüzsüzler Allah ıslah etsin
Bence doktordan doktora değişiyor canım o bende devlete gidiyorum ama doktorum çok iyi her şeyi sormqdwn söyler istediği testleri neden istediğini der test sonuçlarını düzgünce anlatır söyle böyle diye

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya öok abartıyor bazı devlet doktorları gerçekten anne sonuçta bir ay boyunca o günü bekliyor bir kilo bir boy söylemek bu kadar zor olmamalı ya

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor sanırım benim iki doktorum da gayet ilgili boyu kilosu herşeyi hakkında bilgi veriyorlar hatta ultrason kağıtlarrını da hep verdiler

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor sanırım benim iki doktorum da gayet ilgili boyu kilosu herşeyi hakkında bilgi veriyorlar hatta ultrason kağıtlarrını da hep verdiler
Canım benim ilk çocukta da ultrason resmi verdiler zaten bi doktora randevu aldın mi başka onu bulamiyorsun 5 aylık oldu çocuk özele gittiğimde aldım ultrason resmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya öok abartıyor bazı devlet doktorları gerçekten anne sonuçta bir ay boyunca o günü bekliyor bir kilo bir boy söylemek bu kadar zor olmamalı ya
Öyle umursamaz bir şekilde bakıyor ki şaşırdım ben sordum cinsiyetini kilosunu öyle söyledi kilosunu da haftasıyla aynı diyor ne biçim cevap bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle umursamaz bir şekilde bakıyor ki şaşırdım ben sordum cinsiyetini kilosunu öyle söyledi kilosunu da haftasıyla aynı diyor ne biçim cevap bu
Olabilir canım bana hep tersler denk geldi 😏
Aslında bi tane doktor var o kadar güzel ilgileniyor konuşuyor ki randevu alırken ona denk getiremiyorsin son 1 ayım kalana kadar gitmeyecegim

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Banada bugün aynı şeyi söyledi canım 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapalim dedi şeker yüklemesi mi deyince istiyorsan tabiki dedi bende istemiyorum dedim

Tüm sayfalar yüklendi.