Doğum baskısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Doğum baskısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,279 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum baskısı
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim normal doğum yapmam için çok baskı yapıyor sürekli normal yap diyip duruyor, bende normal istiyordum ilkten ama safram o kadar acıyor ki dayanamıyorum artık 38 haftalık olduk doktorumla gidip konuşup gün almayı planlıyorum sezeryan için ? Sizin düşünceleriniz nelerdir anneler, ve anne adayları 🥺😇🌸

Kızlar eşim normal doğum yapmam için çok baskı yapıyor sürekli normal yap diyip duruyor, bende normal istiyordum ilkten ama safram o kadar acıyor ki dayanamıyorum artık 38 haftalık olduk doktorumla gidip konuşup gün almayı planlıyorum sezeryan için ? Sizin düşünceleriniz nelerdir anneler, ve anne adayları 🥺😇🌸
Doğum şekline doğumu yapacak olan anne karar vermeli her ne kadar eşin de olsa vücut senin yaşayacak olan sensin. Ben kendim için normal doğum istiyorum ama sezeryan olanla normal doğum yapan anne arasında hiçbir fark yok.

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sanki o doğuracak canım sen doktorunla konuş önemli olan senin sağlığın çok geçmiş olsun ❤️

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki buna önce gebelik durumun sonra sen karar vermelisin gebelikte bir problem yoksa kendini normale hazır hissediyorsan normal ama yok yapamam diyorsan sezeryana gün alabilirsin en iyi kararı doktorunla verirsin ben sezeryan diye tutturdum doktorum normale ikna etti ama bu seferde bebek ters böyle giderse sezeryan olacak birde kaderimizde ne varsa o canim catalda bile son anda sezeryana alınan var

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canim ayni durumdayiz benim kocamda normal dogum yap deye tuturdu sezeryan olmaz normal olsun diyor ne yapacagimi bilmiyorum 38 haftaliksansa bi an once sezeryan ucun gitmelisin bildiyim kadariyla 38 hafdaya dek sezeryan olmunmalisin artiq

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canim ayni durumdayiz benim kocamda normal dogum yap deye tuturdu sezeryan olmaz normal olsun diyor ne yapacagimi bilmiyorum 38 haftaliksansa bi an once sezeryan ucun gitmelisin bildiyim kadariyla 38 hafdaya dek sezeryan olmunmalisin artiq
Zaten sezeryan istiyorsa doktor gittiğinde alabilir almasada çok bir gün vermez kızlar eşleriniz neden ısrar ediyo adı normal kendileri ne biliyor acaba

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sezeryan istiyorsa doktor gittiğinde alabilir almasada çok bir gün vermez kızlar eşleriniz neden ısrar ediyo adı normal kendileri ne biliyor acaba
Inan anlamiyorum ki ben soyluyorum korkdugumu hayir normal olsun diyor bi yandan eskiden kendimde normal duwunuyorum amma wimdi azacik korkularim var normal diye tuturdu anlamadim gitdi bakacagiz hayirlisi 29+2 gunumdeyim 22 aralik doktorumla randuvum var bakacagiz ne soyleyecek bize

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kendi doktoruna bir şekilde ulaş ve olanları anlar cnm safra kesesi olayını duyunca belki direk doğuma bile alabilir rica et seni bi arasın doktorun nasılsın diye söyle doktoruna esin senin tercihin değilde doktorun karari olarak bilsin sezeryani bu sayede

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Inan anlamiyorum ki ben soyluyorum korkdugumu hayir normal olsun diyor bi yandan eskiden kendimde normal duwunuyorum amma wimdi azacik korkularim var normal diye tuturdu anlamadim gitdi bakacagiz hayirlisi 29+2 gunumdeyim 22 aralik doktorumla randuvum var bakacagiz ne soyleyecek bize
Eşinle beraber git korkunu dile getir doktorun en doğru kararı verdirecektir epidural yaptır canim beni onunla ikna etti daha günün var benim 29 bebek kanala girmiş dedi şimdi 34+5 ters duruyo ne olacağı belli olmuyo Allahım hangisini nasip ederse en hayırlı ve en ağrısız olanı nasip etsin hepimize

O kadar hevesliyse eşin normal doğursun sen yine sezeryan ol. Hem eşininnde normal doğum isteği gerçekleşmiş olur kırmamış olursun😂

Tüm sayfalar yüklendi.