Doğum baskısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Doğum baskısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,845 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum baskısı
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam
Kızlar eşim normal doğum yapmam için çok baskı yapıyor sürekli normal yap diyip duruyor, bende normal istiyordum ilkten ama safram o kadar acıyor ki dayanamıyorum artık 38 haftalık olduk doktorumla gidip konuşup gün almayı planlıyorum sezeryan için ? Sizin düşünceleriniz nelerdir anneler, ve anne adayları 🥺😇🌸
Cnm benim dr dedi ki 38 haftalık olunca gel Altan muayene yapalım normalmi sezeryanmi bakalım dedi ben gitigimde ogrenicem inşallah ben normal istiyorum cnm çünkü toparlanman çabuk oluyor diyorlar bence en sağlıklısi normal doğum tevsiye ederim 🥰

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim normal doğum yapmam için çok baskı yapıyor sürekli normal yap diyip duruyor, bende normal istiyordum ilkten ama safram o kadar acıyor ki dayanamıyorum artık 38 haftalık olduk doktorumla gidip konuşup gün almayı planlıyorum sezeryan için ? Sizin düşünceleriniz nelerdir anneler, ve anne adayları 🥺😇🌸
Normal herkese göre en iyisi ama yaşayan çekecek olan sensin yapamayacaksan sezeryan ol normalin sana yapamadıkça zararı olabilir kendin vermelisin bu kararı

...

Moderator
Mod
rank
Doktorunla görüş canım.Açılma falan varmı.Yada normal doğum yapabilirmisin.Ona göre kendin karar ver.Kimsenin karışmaya hakkı yok canım sana.Rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum😘

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Normal herkese göre en iyisi ama yaşayan çekecek olan sensin yapamayacaksan sezeryan ol normalin sana yapamadıkça zararı olabilir kendin vermelisin bu kararı
Ben sezeryan istiyorum artık çünkü çocuğu kaldıramıyorum saframı sıkıştırıyor dayanamıyorum şiddetli ağrılarım oluyor eşimde az daha sabret diyor bana şurada 2 haftadan var yok çocuk gelir diye ama normal doğumdan kendimi çok Zorlayacağım için sezeryan istiyorum eşime anlatamıyorum 😖

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sen doğur normal de 😅😅 Tabi onun canından can gitmiyor ohh 😅 benimki de tam tersi normal deneme sezaryan ol diyor vallahi bu adamları anlamak güç 😏 şaka bir yana normal tabi en sağlıklısı ama buna karar verecek olan sen ve doktorun 🙏

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Sen doğur normal de 😅😅 Tabi onun canından can gitmiyor ohh 😅 benimki de tam tersi normal deneme sezaryan ol diyor vallahi bu adamları anlamak güç 😏 şaka bir yana normal tabi en sağlıklısı ama buna karar verecek olan sen ve doktorun 🙏
Evet canım haklısın 😔❣️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğum şekline doğumu yapacak olan anne karar vermeli her ne kadar eşin de olsa vücut senin yaşayacak olan sensin. Ben kendim için normal doğum istiyorum ama sezeryan olanla normal doğum yapan anne arasında hiçbir fark yok.
Haklısın sezeryan kesiği oluyor ya karnın orada çok belirgin mi oluyor

Tabiki buna önce gebelik durumun sonra sen karar vermelisin gebelikte bir problem yoksa kendini normale hazır hissediyorsan normal ama yok yapamam diyorsan sezeryana gün alabilirsin en iyi kararı doktorunla verirsin ben sezeryan diye tutturdum doktorum normale ikna etti ama bu seferde bebek ters böyle giderse sezeryan olacak birde kaderimizde ne varsa o canim catalda bile son anda sezeryana alınan var
İşte gelde bunu eşime anlat illa tutturdu normal de normal diye gönül istiyor normal doğum ama uğraşamayacağım yeterince canım acıyor bide normal çekemeyeceğim

Sanki o doğuracak canım sen doktorunla konuş önemli olan senin sağlığın çok geçmiş olsun ❤️
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryan istiyorum artık çünkü çocuğu kaldıramıyorum saframı sıkıştırıyor dayanamıyorum şiddetli ağrılarım oluyor eşimde az daha sabret diyor bana şurada 2 haftadan var yok çocuk gelir diye ama normal doğumdan kendimi çok Zorlayacağım için sezeryan istiyorum eşime anlatamıyorum 😖
Sende ters geliyor mecbur sezeryan olacak de 😂😂 benim bugün 26+0 oldu bana bile ağır geliyor seninki daha zor

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canim ayni durumdayiz benim kocamda normal dogum yap deye tuturdu sezeryan olmaz normal olsun diyor ne yapacagimi bilmiyorum 38 haftaliksansa bi an once sezeryan ucun gitmelisin bildiyim kadariyla 38 hafdaya dek sezeryan olmunmalisin artiq
Evet canım haklısın salı günü doktorun yanına muayeneye gidicem işte bakalım ne zamana verecek gün

Değil 9 ay taşımak 1 gün çekebilirler mi acaba hamilelik halini

Haklısın sezeryan kesiği oluyor ya karnın orada çok belirgin mi oluyor

Hiçbir fikrim yok ilk hamileliğim benimde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar