Doğum baskısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Doğum baskısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,280 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum baskısı
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
@Ayşeee sanmıyorum çekebileceğini 😒
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sende ters geliyor mecbur sezeryan olacak de 😂😂 benim bugün 26+0 oldu bana bile ağır geliyor seninki daha zor
Ya diyorum anlamıyor benim safram da taş vardı ufak ufak oynayınca yerinde duramıyorum görüyor bunu sen genede normal doğum yap diyor bende dedim safram için doktor zorlarsa eğer doğuma dedim yok yok allah korusun sinir ediyor beni 😖

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım haklısın salı günü doktorun yanına muayeneye gidicem işte bakalım ne zamana verecek gün
Inwallah canim rabim saglikla kavuwdursun😘🤲🏻

O kadar hevesliyse eşin normal doğursun sen yine sezeryan ol. Hem eşininnde normal doğum isteği gerçekleşmiş olur kırmamış olursun😂
😂😂bilmiyorlar yaa o aciyi oylesine diyorlar iwte

Eşinle beraber git korkunu dile getir doktorun en doğru kararı verdirecektir epidural yaptır canim beni onunla ikna etti daha günün var benim 29 bebek kanala girmiş dedi şimdi 34+5 ters duruyo ne olacağı belli olmuyo Allahım hangisini nasip ederse en hayırlı ve en ağrısız olanı nasip etsin hepimize
Amin canim amin Hangisi hayirliysa oyle olsun

Ya diyorum anlamıyor benim safram da taş vardı ufak ufak oynayınca yerinde duramıyorum görüyor bunu sen genede normal doğum yap diyor bende dedim safram için doktor zorlarsa eğer doğuma dedim yok yok allah korusun sinir ediyor beni 😖
Ya bu erkekler var ya çekilecek dert değil bazen de işte. Eşin kesin etrafından birşey duymuştur o sebeple seni normal doğuma teşvik ediyordur. Benimkinde öyle bı lafı kırk kere anlatıyorum. Yoldan biri geçse birşey dese gidip ona inanıyor. Beni çileden çıkarıyor

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank

Cok konuşmasın ordan bilmeden senin herif...uyuz adama bak ya ara kuzum doktor unu konuş esin duymadan muane için çağırır zaten dayanamiyorsan doktoruna rica et seni arasın sen sanki hiç aramamis gibi acile gittiğini falan anlat bakalım ne dicek doktor normalbdogum sırasında ikinirken o taşlar daha beter oynacak yerinden

Ya bu erkekler var ya çekilecek dert değil bazen de işte. Eşin kesin etrafından birşey duymuştur o sebeple seni normal doğuma teşvik ediyordur. Benimkinde öyle bı lafı kırk kere anlatıyorum. Yoldan biri geçse birşey dese gidip ona inanıyor. Beni çileden çıkarıyor
Kız gebelik zehirlenmesi yaşıyorum gece gündüz ne çektiğimi ben biliyorum bana dediği şeye bak
Neymiş efendim bu arkadaşı varmış o arkadaşının karısını sezeryana almışlar sezeryan ücretide 17 bin TL almışlar özel hastane degilmiymişte bizi korkutuyorlarmıs.
Dedim sen deli misin ben daha 30 haftalık bile değilim neyin sezeryanini yapacaklar bana kafayı mı yedin sen dedim. Ayrıca nefes darlığı geçiriyorum geceleri gram uyku yok elim ayağım davul gibi 1aydır tansiyonum 14-9 hiç düşmüyor başkasından duyduğun lafla cahil cahil konuşma gebertirim seni dedim.

Normal doğuracaktım ama sen böyle dedin diye gidip kendimi kestirmezsem sende gör çocuğa da sen bakacaksın ben iyileşene kadar kaşınsın sen dedim. Bı güzel fırça yedi şimdi sesi çıkmıyor. Kız bunların aklı gel git akıl gerçekten bak hiç araştırma yapmadan kulaktan duyma lafla hareket ediyorlar

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank

Sende takma git gününü al kendisi olsa canına kıymaz burda çok gördüm normalden şikayetçi olanları sen istediğin gibi yap kendi sağlığın için de en iyisi bu demek

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kız gebelik zehirlenmesi yaşıyorum gece gündüz ne çektiğimi ben biliyorum bana dediği şeye bak
Neymiş efendim bu arkadaşı varmış o arkadaşının karısını sezeryana almışlar sezeryan ücretide 17 bin TL almışlar özel hastane degilmiymişte bizi korkutuyorlarmıs.
Dedim sen deli misin ben daha 30 haftalık bile değilim neyin sezeryanini yapacaklar bana kafayı mı yedin sen dedim. Ayrıca nefes darlığı geçiriyorum geceleri gram uyku yok elim ayağım davul gibi 1aydır tansiyonum 14-9 hiç düşmüyor başkasından duyduğun lafla cahil cahil konuşma gebertirim seni dedim.

Normal doğuracaktım ama sen böyle dedin diye gidip kendimi kestirmezsem sende gör çocuğa da sen bakacaksın ben iyileşene kadar kaşınsın sen dedim. Bı güzel fırça yedi şimdi sesi çıkmıyor. Kız bunların aklı gel git akıl gerçekten bak hiç araştırma yapmadan kulaktan duyma lafla hareket ediyorlar
Sağlıklı olan normal doğum ama eğer bünyede kaldirmayacaksa zorlamanın alemi yok ben ilk evliligimde hastaneye gittim suyum gelmişti beni aldılar doğum bekleme odasına bekle allah bekle gelen doğuruyor gidiyor bende tık yok şu bitti kanama başladı o bitti artık kendinden gecicem 18 im dolmamisti velhasıl kelam 22 saat doğum bekledim.sonradan öğreniyorum ki eski eşimin ailesi kesinlikle normal yaptırın biz bakamayiz sezaryen olursa demişler artık 22 saatin sonunda anacağım demiş doktora kızımın durumu nedir 1 gün geçti doğum olmadimi birseymi oldu kızıma demiş.doktor da hanfendi eşi ve ailesi sezaryen için imza atmıyor mecbur beklemiyoruz ama anne de bebekte ölecek bebeğin kalbi durdu demiş annem demiş ben annesiyim verin ne imzalanacaksa ben imzalarim anam sağolsun su an hayatttaysak annem sayesinde demem o ki ailelerde dolduruyor adamları allahım ıslah etsin.şeytan kulağına kurşun su anki eşim dualar ediyor sağ saglik çık nasıl dogurdugunun bi önemi yok diyor

Sağlıklı olan normal doğum ama eğer bünyede kaldirmayacaksa zorlamanın alemi yok ben ilk evliligimde hastaneye gittim suyum gelmişti beni aldılar doğum bekleme odasına bekle allah bekle gelen doğuruyor gidiyor bende tık yok şu bitti kanama başladı o bitti artık kendinden gecicem 18 im dolmamisti velhasıl kelam 22 saat doğum bekledim.sonradan öğreniyorum ki eski eşimin ailesi kesinlikle normal yaptırın biz bakamayiz sezaryen olursa demişler artık 22 saatin sonunda anacağım demiş doktora kızımın durumu nedir 1 gün geçti doğum olmadimi birseymi oldu kızıma demiş.doktor da hanfendi eşi ve ailesi sezaryen için imza atmıyor mecbur beklemiyoruz ama anne de bebekte ölecek bebeğin kalbi durdu demiş annem demiş ben annesiyim verin ne imzalanacaksa ben imzalarim anam sağolsun su an hayatttaysak annem sayesinde demem o ki ailelerde dolduruyor adamları allahım ıslah etsin.şeytan kulağına kurşun su anki eşim dualar ediyor sağ saglik çık nasıl dogurdugunun bi önemi yok diyor
Kız cimriligi de yok benim adamın ayrıca bende çalışıyorum doğum parasını 3. Aylık hamileyken hazırladım mesele maddiyatta değil. Asıl mesele erkeklerin yarım akıllı olması başkalarının laflarına bakması. Ben zaten sezeryandan korkuyorum yatıp kalkıp normal doğum için dua ediyorum ama beni dellendirdi bı an hâlbuki kendisi diyordu biliyor musun acıma parasına puluna özelde krallar gibi doğur diyordu. Artık bu zehirlenme meselesinden korktu da ondan mı saçmaladı bilemiyorum. En başından beri ne istersen yap içinde kalmasın diye tekrarladı kaç kere son 1 hafta 10 gündür bı hal oldu

Allah kurtarmış seni evlilik 2 kişilik eşler birbirlerinin değerini bilmek zorunda başkasını. Ağzına bakan adamdan hayır gelmez insana Allah şimdiki eşinle mutluluğunu daim etsin

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canim daha ,40 haftayı bulabilir geçebilir normal benim ikinci çocuğum ,40+4 te geldi
Peki o zamana kadar açılman varmıydı canım

Zaten sezeryan istiyorsa doktor gittiğinde alabilir almasada çok bir gün vermez kızlar eşleriniz neden ısrar ediyo adı normal kendileri ne biliyor acaba
Taşı desen taşımazlar ama

Kendi doktoruna bir şekilde ulaş ve olanları anlar cnm safra kesesi olayını duyunca belki direk doğuma bile alabilir rica et seni bi arasın doktorun nasılsın diye söyle doktoruna esin senin tercihin değilde doktorun karari olarak bilsin sezeryani bu sayede
Özele gidiyorum eşimde özele gittiğim için para için yaptırdıklarını söylüyor açım var anlamıyor yanlarım ağrıyor 😒

O kadar hevesliyse eşin normal doğursun sen yine sezeryan ol. Hem eşininnde normal doğum isteği gerçekleşmiş olur kırmamış olursun😂
😂😂😂😂 bu iyidi kız o kaçıyor iğneden korkuyor 😂

Doktorunla görüş canım.Açılma falan varmı.Yada normal doğum yapabilirmisin.Ona göre kendin karar ver.Kimsenin karışmaya hakkı yok canım sana.Rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum😘
Açılmam yok canım doktorum normali uygun görüyor ama ben göremiyorum kendime uygun 🥺

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.