Doğum baskısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Doğum baskısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,280 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum baskısı
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı olan normal doğum ama eğer bünyede kaldirmayacaksa zorlamanın alemi yok ben ilk evliligimde hastaneye gittim suyum gelmişti beni aldılar doğum bekleme odasına bekle allah bekle gelen doğuruyor gidiyor bende tık yok şu bitti kanama başladı o bitti artık kendinden gecicem 18 im dolmamisti velhasıl kelam 22 saat doğum bekledim.sonradan öğreniyorum ki eski eşimin ailesi kesinlikle normal yaptırın biz bakamayiz sezaryen olursa demişler artık 22 saatin sonunda anacağım demiş doktora kızımın durumu nedir 1 gün geçti doğum olmadimi birseymi oldu kızıma demiş.doktor da hanfendi eşi ve ailesi sezaryen için imza atmıyor mecbur beklemiyoruz ama anne de bebekte ölecek bebeğin kalbi durdu demiş annem demiş ben annesiyim verin ne imzalanacaksa ben imzalarim anam sağolsun su an hayatttaysak annem sayesinde demem o ki ailelerde dolduruyor adamları allahım ıslah etsin.şeytan kulağına kurşun su anki eşim dualar ediyor sağ saglik çık nasıl dogurdugunun bi önemi yok diyor

Peki o zamana kadar açılman varmıydı canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Taşı desen taşımazlar ama

Özele gidiyorum eşimde özele gittiğim için para için yaptırdıklarını söylüyor açım var anlamıyor yanlarım ağrıyor 😒

😂😂😂😂 bu iyidi kız o kaçıyor iğneden korkuyor 😂

Açılmam yok canım doktorum normali uygun görüyor ama ben göremiyorum kendime uygun 🥺
Yoktu canim 24 saat felan adet sancısı gibi sancı vardı eşimde gececiydi acile görüneyim öyle ise git dedim gittiğimde üç cm açılmıştı yatış yaptılar

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim normal doğum yapmam için çok baskı yapıyor sürekli normal yap diyip duruyor, bende normal istiyordum ilkten ama safram o kadar acıyor ki dayanamıyorum artık 38 haftalık olduk doktorumla gidip konuşup gün almayı planlıyorum sezeryan için ? Sizin düşünceleriniz nelerdir anneler, ve anne adayları 🥺😇🌸
Canım tabiki tercih senin fakat bilmiyorum ben ilkini sezeryan olduğumdan beri çok pişmanlık duyuyorum sende iyi düşün iyi karar ver ver normal doğum çok sağlıklı hem senin hemde bebek için normal yapma Şansın varsa normal tercih etmen en sağlıklı zaten artık eskisi gibi değil normal doğumda da belden uyuşturuyorlar fazla acı hissetmiyormuşsun prenses doğum diyorlar adına yanlış hatırlamıyorsam tabi tercih senin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin ☺😙

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım tabiki tercih senin fakat bilmiyorum ben ilkini sezeryan olduğumdan beri çok pişmanlık duyuyorum sende iyi düşün iyi karar ver ver normal doğum çok sağlıklı hem senin hemde bebek için normal yapma Şansın varsa normal tercih etmen en sağlıklı zaten artık eskisi gibi değil normal doğumda da belden uyuşturuyorlar fazla acı hissetmiyormuşsun prenses doğum diyorlar adına yanlış hatırlamıyorsam tabi tercih senin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin ☺😙
O isteğe bağlı canim epidural istersen yapıyorlar

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sezeryan istiyorsa doktor gittiğinde alabilir almasada çok bir gün vermez kızlar eşleriniz neden ısrar ediyo adı normal kendileri ne biliyor acaba
👏👏👏💐 Burada bı kaç kişi var sevdiğim bana samimi içten pozitif enerji gelen onlardan biride sensin💕 Yazgülü semra 💕

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
@Ayşeee sanmıyorum çekebileceğini 😒

Ya diyorum anlamıyor benim safram da taş vardı ufak ufak oynayınca yerinde duramıyorum görüyor bunu sen genede normal doğum yap diyor bende dedim safram için doktor zorlarsa eğer doğuma dedim yok yok allah korusun sinir ediyor beni 😖
Rabbim sabır versin canim

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sabır versin canim
Allah razı olsun 🤲🏻

Ya bu erkekler var ya çekilecek dert değil bazen de işte. Eşin kesin etrafından birşey duymuştur o sebeple seni normal doğuma teşvik ediyordur. Benimkinde öyle bı lafı kırk kere anlatıyorum. Yoldan biri geçse birşey dese gidip ona inanıyor. Beni çileden çıkarıyor
Dolduruşa geliyor gidiyor birimden akıl alıyor bana geliyor 40 kere aynı şeyi anlatıyor sinir oluyorum çok biliyormuş gibi sanki kendi canı acıyacak

Son düzenleme:
Allah razı olsun 🤲🏻

Dolduruşa geliyor gidiyor birimden akıl alıyor bana geliyor 40 kere aynı şeyi anlatıyor sinir oluyorum çok biliyormuş gibi sanki kendi canı acıyacak
Sen bildiğini oku boşver doğuracak olan sensin ister sezeryan ister normal doğum bunun Seçimini yapacak olan sensin

Tüm sayfalar yüklendi.