Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Neden sezeryan oluyorsun bir hastalığın mi var cnm ben iki normal doğum 3 bebegin tersdi donmedi suyum geldi 37 4 te sezeryan oldum ama tavsiye etmem açık söylüyorum normal en güzeli dogur çocuğuna kendin bak ameliyat çok zor 27 gün oldu bakanım olduğu halde zor iyileştim
Neden sezeryan oluyorsun bir hastalığın mi var cnm ben iki normal doğum 3 bebegin tersdi donmedi suyum geldi 37 4 te sezeryan oldum ama tavsiye etmem açık söylüyorum normal en güzeli dogur çocuğuna kendin bak ameliyat çok zor 27 gün oldu bakanım olduğu halde zor iyileştim
3 yıl oldu ilk sezeryanim belden altı uyuşturdular açıkçası pek bisey hissetmedim 6 saat bisey yiyemiyosun tavsiyem tok git ve nefcafe bulundur yaninda başağrısına falan iyi geliyor.2gun yatiyosun bünyeyle alakalı iyileşme sürecin dikişlerini çok zorlamazsan düzenli azar azar yürürsen rahat toparlarsın. Ha bide ay niye normal doğurmuyorsun diyenlere kulak asma doktor öyle uygun gördü de
Beni belden uyuşturdular, hemen yatırdılar yattığım gibi ayaklarım uyuştu. Doktorlar muhabbet etti ben dinledim 10 dk da oğlum çıktı 20 dk da ben çıktım. Odaya çıkardılar, 5 saat yeme içme yasaktı en çok su aradım ama içemedim. Uyuşukluk geçti ebe geldi kaldırmaya elimden tuttu ama kendim kalktım. Koridor da tek başıma dolaştım annem ve eşim aşağı inmişlerdi bişeyler almaya. Çok rahat geçirdim inşallah sende rahat geçirirsin
Keyfi olacaksanız tavsiye etmem tabiki siz bilirsiniz bn mecbur kaldım çok zor o acı bebegede kendinede.bakmak çok zor oluyor ne sağa ne sola dönemedim ameliyat sonrası ve evde ilk iki haftam çok zordu yatalak gibi oldum emzirmek ve tuvalet için sürekli eşim kaldırıp indirdi banyo mu yaptırdı ağrı sızı da cabası daha yeni yeni iyi oldum bir aya yaklaştım doğum yapalı bnm 3 bebekti tüp de baglattim özelde 2 bin verdik dogumada 3100 doğum poliçe yaptırdım
Beni bayilttilar ama ayrılırken ameliyat bitmişti yatağıma koyacaklar di ağrı sızı içinde bitik bir vaziyette uyandım çok kötüydüm ameliyat kolay olurmu korkutmak istemem özelde oldum çok ilgilendiler ama ne serum ne iğne iyi değil birde sezeryan a giderken yada ameliyat sonrası kayısı hoşafı posali şekilde yiyin hastanede yellenmeden çıkarmıyor lar sezeryan olunca benim imkanım yoktu ilde olduğum için mecbur lavma sonrası olduda ciktim